IRC-Galleria

Leprapotilas

Leprapotilas

Se laulaa, se laulaa!

Ideat on joskus aika peeaskojaLauantai 25.06.2011 23:45

RAAAH MULLA EI OLE YHTÄÄN HIENOA COSPLAY IDEAA. Siis oikeesti, mulla ei ole mitään ideoita mistään sarjoista, korkeintaan jotain haaveita. Niiku tyyliin just jostakin Dogs: Bullets and Carnage joku Badou tai Giovanni tms. Mutta ei mulla mitään kauheita ihmeitäkään ole. Ehkä Fenris ku se on niin vitun homo mutta aivan samahan se mulle on. Vaatii sellaisen parin vuoden harjoittelun sillä tahdilla että tekisin joka päivä jotakin kun olen nyt niin huono ompelija/ proppien tekijä vielä.

Mut joo. Mun Shaun Hastingsin asu on oikein hyvässä jamassa ja onnistuin jopa hoitamaan hienoon ( ja ilmeisen herkkään ) paita kankaaseen tulleen pienen palohaavan ( voi paita raukkaa :CCC ). Mut nyt se tähti on hiukan liian iso. Ja se on musta. Jos joku haluu kuvii niin tulee tähän viestittämään ja mä otan pari. Mut Pablo, hiukan jelppii sen mun parran kaa, mmmkay?

"Yeah, BIATCHHH "

Niin joo, vois taas mennä haaveisiin ja haluihin kun on hirvee paine kun kaikki tekee ihan kybällä asuja ja kesä on vain kerran vuodessa ja pitkän pitkä loma samoin..
ELI JOO. Mä voisin tyyliin jatkaa haaveilua tai tehdä mun RX-670 nimisen hahmon asun. Siinä on kivoi proppei.

Et joo tollanen.
Se on aika söpö ja sitä varten vois ihan luvan kaa pelleillä meikeillä. Kiinnostavaa eiks juu? :'DDD

Mut ehkä nyt eka tekis ton Kraskan asun loppuun ja siihen ne ihme kengät. Juu kiva. Tuli normaalia pidempi cosplayhaaveiden purkaminen, sori!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.