IRC-Galleria

Leprapotilas

Leprapotilas

Se laulaa, se laulaa!

Jumputi jumputiSunnuntai 24.07.2011 16:47

Joo moi päivitys. Aika monet on nyt miettinyt, että kumman teen eka - Danskubanskubananaksen ( joo sen hieno koko nimi on tollainen, frl ) vai La Volpen. Päädyin nyt siihen, että La Volpe on hiukan liian hankala - se vaatii kalliita ja jänniä kankaita, kaavatkin pitäis vetasta hornantuutista ( itse kun en kauheesti jaksa säheltää, huomattu liiankin monesti että miten käy ) ja tää on kuitenkin mun ensimmäisiä hankalampia pitkiä koko asun kattavia töitä. Eli siis Daniel veikkonen tulee nyt astumaan estraadille - etenkin kun pari kamuukin mietiskelee Amnesian cossaamista.

Mutta koska monet kuitenkin toivoo ( no vittu ainakin luulen niin ) mun cossaavan La Volpea niin yritän tehdä sen mahd. pian. Tosin, mulla on kauheesti menoa- pitää vaihtaa huoneita mutsin kaa, pitäis yhteen miittinkiinkin keretä, tehdä danielin asu, kattoa mallinukke ja saumuri. Mutta siis, lähinnä ton saumurin takia en haluu vielä tehdä sitä - haluisin tehdä sen nimittäin mahd hyvin ja saumurilla se sitten voiskin onnistua.

Huomenna Viroon, vois katella sieltä peruukin ja ostaa ehkäpä lyhdyn ( joka varmana pitää maalata ). Parhaimmassa tapauksessa menen kangaskauppaan, siellä kun kangas on varsin halpaa, verrattuna esimerkiksi suomen eurokankaaseen.

Toivottakaa onnea C:
UNTZ UNTZ UNTZ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.