IRC-Galleria

Suhteeni hamahakkeihinTorstai 15.03.2007 18:42

Niin miten sita nyt kuvailisi... Inhoan niita koko sydammestani. Pienien voi viela antaa olla mutta kun bungalowissa asustaa sisalla nyrkinkokoinen niin sillon vituttaa. Tanaankin tunsin pulssini nousevan kun suljin ikkunaa ja kattani pitkin tuli sisalle sellainen isohko hamis. Ridsectia kun olisi mukana niin kuolisivat yhdella tuhauksella mutta kun ei ole...
Niita pitaa ensin hidastaa, koska muuten ne juoksevat helvetin moista vauhtia. Hidastukseen kaytan paikallista offia sen jalkeen alkaa huitominen. Edellinen sai kohtuu tuoreesta iltasanomista osumaa ja lahti hyttysten taivaaseen. Lyonnin voima oli kuitenkin mitoitettu vaarin ja samalla loin nyrkkini vessan lattiaan niin etta sormi aukesi. Tamanpaivaiselle tarjoiltiin Niinaa varustettuna sandaalilla. 3 iskua etta kuoli varmasti. Ruumista ei tule sailoa roskakoriin koska paikalliset hamahakit on varustettu resurrection taidoilla ja ne voivat tulla kostamaan yolla.

Tanaan kavimme sukeltamassa parissa paikkaa ja toinen sukellus jai kesken kun yksi pareista joutui triggerfishin kanssa taisteluun ja meni hukkaan sita paetessaan. Dyykkien jalkeen otetaan aina vahintaan yksi olunen ja Juholla on jo hirttanyt kiinni, itse olen vahan kahden vaiheilla hommaanko huomiselle krapulaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.