IRC-Galleria

Alexin lääkärineuvola.Keskiviikko 26.11.2008 12:12

Mitat: 9530g/72.7cm
ja ikää poitsulla 10,5kk.

Ihan ok kuulemma kasvaa. Painoa saisi tulla vähän enemmän, mutta tuo kuluttaa niin paljon ettei mikään ihmekkään jos sitä ei kauheasti tule. (Alex syö kun hevonen; päivässä yht. 5 dl puuroa ja 6 dl sosetta + 200ml korviketta ruuan kanssa)
Ja kaikki muukin oli hyvin, on kuulemma upeasti kehittynyt poika.

Alex oppi kävelemään ilman tukea ihan 'kunnolla' 10kk iässä, harjoittelu alkoi 9,5-kuisena. Ei konttaa enää, muuta kun lumessa ;D. Tuen kanssa on kävellyt 7-kuisesta.
Uusia sanoja tulee pari viikossa keskimäärin. Sanoja on nyt 10-15, joista pari vaan venäläisiä, mutta puhutaanhan tolle kyllä yhtä paljon molempia kieliä, tiedä sitten mistä johtuu tuo.
Hyvin kehittyy, saa olla ylpee.
On oppinut myös matkimaan asiassa kun asiassa, se on tosi hauska. Jos esim. alan tanssimaan, sekin alkaa. Jos heilutan päätä, sekin heiluttaa. Jos esitän koiraa, sekin esittää. Jne.
'Vastaa', jos sille sanoo jotain. Esimerkiksi, jos sanon 'ei saa'! se huuta vihaisena jotain takas :).

Hauska, iloinen poika. On oppinut myös nyt vähän jopa olemaan itekseen :) Tutkii ja leikkii. Joskus on huonoja päiviä, mutta niin on meillä kaikilla ;). Öisin herää vielä keskimäärin 2-3 kertaa, mutta vaikea saada takaisin nukkumaan. Saisi jo alkaa pikkuhiljaa nukkumaan kunnollisesti. Tällä viikolla alkaa totuttelu omaan sänkyyn ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.