IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

GUNS N' ROSESTiistai 08.06.2010 16:46

Helsinki live
5.6.2010

Saavuttiin keikka alueelle vähän ennen puoli neljää ja onneksi White Lies oli ehtinyt soittaa vasta hetken. Sisäänkäynti alueelle oli vaikea löytää ja jouduttiinkin kiertää koko Messukeskus, jotta päästiin alueelle. Tässä kesti aikaa ja sen vuoksi oltiin myöhässä.

No onneksi White Lies ei vielä ollut ehtinyt soittaa tunnetuimpia biisejään ainakaan. White Lies oli todella hyvä, vaikkakin yleisö ei ehkä ollut oikea. Kovin montaa ei musiikki tuntunut kiinnostavan. Itse olin kyllä todella mukana. Pojilla oli jotain teknisiä ongelmia ja pahiten homma kusi juuri heidän suurimman hitin "To Lose My Life":n aikana. Kuitenkin hyvä bändi ja hyvä setti.

Seuraava esiintyjä oli Danko Jones. Jäätiin kauemmas sitä seuraamaan ja olihan se ihan viihdyttävä. Ihan ok biisejä ja hassut välispiikit. Aika ainakin kului nopeasti.

Sitten Skunk Anansie. Musiikki oli ihan hyvää ja aika kului vieläkin nopeammin.

Sitten viimein n. 45 minuuttia myöhässä Guns N' Roses aloitti! Eka biisi oli Chinese Democracy ja se oli ihan hiton hyvä. Ainoa huono puoli oli siinä, että Axl:n mikissä oli jotain vikaa, eikä laulua juuri kuulunut. Kumminkin kohta asia oli jo onneksi korjattu.

Täytyy myöntää, etten ollut tutustunut bändiin uuteen kokoonpanoon ja olin positiivisesti yllättynyt. Ron Thalin eli Bumblefootin Pink Panther-soolo oli aivan mahtava. Samoin Richardin Bond-juttu. DJ Ashby oli kanssa hyvä ja se muistutti ulkonäöllisesti Negativen entistä kitaristia Sir:iä. Mun mielestä kukaan kitaristeista ei yrittänyt matkia Slashiä tai Bucketheadia. Kaikilla oli ihan oma juttunsa ja se oli hienoa. :)

Oltiin yleisössä ehkä noin 2 metriä lavasta siinä ihan keskellä ja oli kyllä hieno tunnelma. Oli yllätys että päästiin niinkin lähelle vain noin 2 tunnin jonotuksella.....

Setissä kuultiin muun muassa Night Train, Welcome To The Jungle, It's So Easy, Paradise City, You Could Be Mine, Better, Street Of Dreams.... Niin monta hyvää biisiä.

Lopuksi oli kaikenlaista tulitusta, räjähteitä, tulta, paperisilppua ja Axl heitti mikkinsä yleisöön. Cool.

Kaiken kaikkiaan keikka oli musta todella hyvä!!!!

+Katsoin sitten myöhemmin yöllä MTV Deutchlandilta Slashin keikkaa Rock Am Ringistä ja huomasin että sekin vetää vikana biisinä Paradise Cityn. Se oli kyllä paljon huonompi versio kuin nykyisen GN'R:sin esittämänä. Slash soitti todella hyvin, mutta laulaja oli rasittava. Se yritti laulaa just kaikki kohdat samalla tavalla kuin Axl ja se oli ärsyttävää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.