IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

Ruisrock 2010Torstai 12.08.2010 15:32

9.7. PERJANTAI

Negative
Soitti oikein hyvän setin, vaikkakin aika lyhyen. Oltiin eturivissä ja saatiin Larryltä ruusu:) Jei!!

Jenni Vartiainen
Tosi hyvä, tykättiin tosi paljon. Teltassa oli tosi "intiimi" tunnelma, katossa oli discopalloja ja Jennin ääni on kyllä todella kaunis.

NOFX
Suuret ennakko-odotukset, mutta ei ollu mikään kummonen. Ei edes jääty kattomaan loppuun asti.

Amorphis
Nähtiin vähän loppua, ja ainahan nää on hyviä.

Billy Talent
Tooosi hyvä! Oltiin melkeen edessä ja tunnelma oli ihan katossa. Vaikka en kauheesti tunne bändin materiaalia, tuntui kaikki biisit tosi hyviltä, eikä missään vaiheessa ruvennut kyllästyttämään.

Ozzy Osbourne
Erittäin loistava. Todella klassikko. Ozzy oli niin symppis, kun riehui siellä lavalla. Ja sekä uusi, että vanha materiaali toimi todella hyvin.





10.7. LAUANTAI

Ennen kuin mentiin festivaali-alueelle, hengailtiin hetki Turun keskustassa ja törmättiinkin Jonne Aaroniin. Yey!!!!

The Baseballs
Mentiin aika vitsimeiningillä eturiviin, kun siellä oli tilaa, mutta oikeesti näillä oli todella hyvä show. Itse asiassa se, että nää soittaa covereita on aika hyvä juttu, ainakin aina tuntee biisit, eikä tuu tympääntymisiä. Tosi ihana.

Disco Ensemble
Jäätiin aika kauas, mutta hyviähän nää oli.

PMMP
Aika perussetti, oikein hyvä.

Michael Monroe
Erittäin loistava!!!! Oltiin eturivissä ja vaikka ei tunnettukaan mitään muita biisejä, kuin Hanoi Rocksin, niin keikka oli ihan älyhyvä!!

The Sounds
Jäätiin aika kauas, mutta ihan fine oli keikka.





11.7. SUNNUNTAI

Lauri Tähkä Ja Elonkerjuu
Oltiin melkeen edessä ja tosi hyviähän nää on. Hyvä meininki! Ainoo huono juttu oli, että oli niin älykuuma ja oikeesti välillä tuli ihan paha olo, kun aurinko paisto siihen suoraan ja oli varmaan joku yli 30 astetta lämmintä. Mutta joo, "Tässä Oikea Käteni".... :)

The Ark
No täähän oli meille se tärkein bändi koko festareilla ja päästiinkin eturiviin ihan siihen keskelle. Ola Salo oli ihan erinäköinen kuin ennen, edelleenkin tietysti tosi suloinen. Kaikki sen lavaspiikit oli niin symppiksiä: "Karkkipussi" ja "Moi Mukkulat!" Todella hyvä show, ainoa huono puoli oli, ettei osattu sanoja uusista biiseistä, mutta eipä voi mitään. Ja keikkahan olisi tietenkin saanut olla pidempi..... mutta joo, ihana!

Sonata Arctica
Tykkään näistäkin tosi paljon, aina ne vetää hyvän setin. Larry käveli muuten meidän ohi tän keikan aikana.... iih.

Florence+The Machine
Erittäin loistava! Oltiin eturivissä ja veti todella hyvä shown. Harmitti vaan, kun jouduttiin lähtemään aika aikaseen, jotta nähtäisiin Slashiäkin.... mutta joo, ensi kerralla kun tulee Suomeen, niin pakkohan se on mennä tsekkaamaan.

Slash
Viimeinen esiintyjä ja todella odotettu. Nää soitti jotain omia biisejä ja sitten Guns N' Rosesin biisejä. Slash oli todella hyvä ja taitava, mutta se laulaja oli aika ärsyttävä useimmiten, mun mielestä se jotenkin yritti GN'R biiseissä matkia Axlin lauluääntä, eikä se todellakaan toiminut. Eikä tätä voinut olla vertaamatta GN'R keikkaan kesäkuussa, joka oli kyllä parempi..... vaikkakin ne kaipasi kyllä Slashin kitarointia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.