IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

M'ERA LUNA 2010Tiistai 10.08.2010 23:54

08.08.2010



Berliinistä matkattiin ICE-junalla Hildesheimin Hbf:lle. Oltiin siellä noin puoli kymmeneltä. Hildesheim vaikutti oikein mukavalta paikalta, vaikkakin ei kauaa siihen ehditty tutustumaan, oli kiire katsomaan PLACEBOA.

Kävelymatkaa festivaali-alueelle oli juna-asemalta noin 4 kilometriä. Käveltiin aika pika vauhtia alueelle ja ensimmäinen bändi aloitti juuri kun saavuttiin porteille vaihtamaan lippujamme rannekkeisiin.

EXPATRIATE
Ensimmäinen bändi oli siis jo vanha tuttavuus edellisiltä Placebon keikoilta ja pakko sanoa, että tykkään tästä bändistä kovasti. Setti oli kuitenki ihan extra lyhyt, vaan noin 20 minuuttia!!!! Keikan jälkeen bongattiin Placebon Steve, joka hengaili ja jutteli turva-aidan reunalla kaikille Placebo faneille, joita olikin festareille kerääntynyt ympäri maailmaa.

THE OTHER
Joo, hmm... ei mun makuun.

PUNISH YOURSELF
Aika mielenkiintonen bändi. Itse asiassa tykkäsin, vaikkakin siellä lavalla olikin heilumassa sellainen ällöttävä mies taustalla.

HANZEL UND GRETYL
Ihan jees, musiikki oli aikalailla mun makuun. Hih, luultiin muuten sitä laulajaa naiseksi, kunnes se sitten rupesi laulamaan. Ai ja The 69 Eyes tsekkasi tän keikan lavan reunalta.

ZERAPHINE
Perus.

SALTATIO MORTIS
Ihme pillipiiparirockia, mutta aika jees.

THE 69 EYES
Veti tosi hyvän setin, ne on tooosi suosittuja Saksassa.

EDITORS
En pidä.

IN EXTREMO
Taas joku pillipiiparirock juttu ja ei todellakaan mulle.

PLACEBO!!!!!!!!!!!!!

Joo ollaan siis odoteltu eturivissä sellaset 7 tuntia ja jalat on ihan kamalan kipeet, mutta se ei haittaa. Kaikki on sen arvosta. Olin muuten pikkasen huolissani siitä, että kuinka paljon jengiä jää kattomaan Placeboa, toi on kuitenkin Goottifestari ja Placebo ei ole ihan sieltä rankimmasta päästä. Placebo on kumminkin tooodella suosittu Saksassa ja jengiä oli ihan kamalasti:)

Alkumusiikki alkoi soimaan ja Placebo saapuu lavalle. Brian on pukeutunut seksikkäästi valkoiseen ja sillä on silmälasit ja pipo päässä.

Keikka alkaa Nancy Boy:llä. YEYYEY!!

Toinen biisi on Ashtray Heart ja Brian tulee soittamaan lavan reunalle, mutta huomaa, että kameramiehen kamera, (joka on kiinni sellasessa "mastossa" tai sellasessa ihme rakennelmassa), on tiellä, joten päättää tönäistä sitä väkivaltaisesti pois tieltä. Koko masto kaatuu lavan ja turva-aidan väliin ja kameramies katsoo kauempaa aika kauhuissaan Briania. Heh, sitten joku Placebon crew tyypeistä tulee auttamaan kameramiestä korjaamaan sitä kameraa. Koko biisin ajan Brian raukka katteli aina vähän väliä sitä, että saako ne sen korjattua. Ja Brian vissiin sai jonkun haavan käteen, se sitä jossain biisin välissä vähän katteli. Mutta joo, Steff näytti vähän vihaselta ton jälkeen.....

Sitä kamerahommaa, tai sitä kameraa, ei saatu enää toimimaan, joten kameramies rupesi kuvaamaan keikkaa käsikameroiden avulla. Ja kuvasi yleisöä aina vähän väliä, joten päästiin aivan varmasti kuviin, kun kerran oltiin ihan Brianin edessä ja eturivissä.

Settilista jatkui todella mukavasti:

Battle For The Sun
Soulmates
Every You Every Me
Breathe Underwater
The Never-Ending Why
Scared Of Girls
Kitty Litter
All Apologies (Nirvana cover)
Meds
Song To Say Goodbye
The Bitter End

Encore:
Trigger Happy
Infra-red
Taste In Men

Keikka oli ehkä paras ja tunnelma tosi kiva. Brian oli tooooosi hyvällä tuulella koko ajan ja jutteli vaikka mitä. Ja se osaa puhua tosi hyvin saksaa muuten. Steve hymyili koko ajan, mutta harmi kyllä Stefan oli aika myrtsi sen Brianin kamerajutun jälkeen.... :(

Mutta joo, ihanaaaa!

"Supergeil!!"
"Mmm...Lecker."
-Brian

+BRIAN LÄHETTI MEILLE LENTOSUUKON, en oo koskaan nähny että se ois tehny niin kellekään:) jei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.