IRC-Galleria

fucksiaiset HUOMENNATorstai 22.09.2011 01:30

Huomenna Helsingissä saattaa tavata hostoja ja hostesseja.
Shoppasin vähän vaatteitakin oh ho hoo~ Olen kaupungin kuumin casanova ei ku...

Voisi olla aika käydä nukkumaan, että jaksaa huomenna ensin kiitää japanin tunnille 8:30, sen perään heti korean tunnille, sitten himaan laittautumaan ja sit vähä bailabaila.

L goes host !Maanantai 19.09.2011 00:28

Rakas peruukkini sai kunnon hosto-kampauksen, lisäsin siihen pari vaaleaa kiharaa raitaa ja stailasin muutenkin :D

Huomenna (jos vain ehdin, koska japani ja sosiaalipolittiikka...) käyn shoppaamassa sitten host-kuteita, toivottavasti löydän niitä pirun halvalla kierrätyskeskuksesta. Jokin kauluspaita + puvun takki yhdistelmä voisi olla siisti! Saapi nähdä mitä löytyy~

Musta tulee fuksiaisten coolein host, mwahahaha!

6....Lauantai 17.09.2011 04:05

...edelliseen merkintään viitaten, ninjailun jälkeen on myös helvetin hienoa huomata, ettei se ollutkaan mun palovaroitin joka piippaili, vaan kämppiksen. Joka ei ole kotona. Vaan tulee todennäköisesti sunnuntaina.

Voi nyt jumalauta.

Meen huomenna kakkubuffettiin ja oon siel koko päivän.
1. tuoli
2. tuolin päälle tyyny
3. ja toinen
4. ja kolmas

Sen jälkeen ylettää siihen fucking vekottimeen ja saa sen hyväl tuuril kierrettyy irti ja sit on kiva huomata ettei ole vaihtoparistoa.
Ensi kerralla siis

5. paristo

Senpait hei...Lauantai 17.09.2011 02:55

...mikä teitä kieroja ihmisiä vaivaa? XD
Fuksiaisten teemana host- ja hostess-klubit?!

Hajottaa liikaa. Okei, tästä tulee eeppistä, kiitos siitä :D
Pääsenpähän pukeutumaan "julkisesti" mieheksi.
No sehän hoituu.
(Ja ei, hostess ei tietenkään ole vaihtoehto jos toinen vaihtoehto on host!)

Eipä sitten muuta kuin torstaita odotellessa. Ja etenkin sitä perjantain 8:30 japanin tuntia.

(ja yhteisöluokittelu oli must ihan asiallinen XD)

Conidarrasta selvitty, mutta...Lauantai 10.09.2011 19:27

...eiliset sitsit aiheutti kyl sellasen olon että voi hyvä luoja. Onneksi ei tarvitse nyt viikonloppuna jaksaa tehdä mitään. Eilinen oli sentään aivan mahtava, animeaiheiset keskustelut irkkubaarissa naurattaa vieläkin.

Mutta! Mun peruukki on saapunut! Tosin Jyväskylään, joten en pääse käsiksi siihen ennen kuin joskus kun jaksan vaivautua sinne asti. Eipä sillä tosin kiire ole, koska kyseinen karvoitus on vasta ensi vuotta varten. Olenpahan sentään ajoissa :)

Nyt voisin jatkaa FMA:n katsomista. Musta on tullu joku shounen-mätön kannattaja :---D

(PS conidarra = conin jälkeinen heikotus, pahoinvointi ja väsymys, jolla ei välttämättä ole mitään tekemistä alkoholin kanssa. Tän hetken ololla sen sijaan on liikaa tekemistä alkoholin kanssa, yök.)
Tästä en etukäteen liikaa huudellut, koska spoilaaminen on tylsää, mutta öinen päähänpistoni "hei, voisinpa osallistua cosplay-deitin shounen-ai -kierrokselle kysyjäksi" osoittautui varsin hyväksi valinnaksi, koska mulla oli ihan mielettömän hauskaa deitissä, ja niiden kysymysten kehitteleminen oli viihdyttävää myös. Vaikutti siltä, että yleisökin viihtyi, mulla ainakin fiilis oli katossa jo L:n tunnarin soidessa :)
Koska lavalla luonnollisesti piti olla IC, en voinut liikaa naureskella, mutta onneksi yleisön sekaan päädyttyäni pääsin katsomaan kierroksia, joihin en itse osallistunut, ja sain itsekseni kikattaa nurkassa. Voi sinä Millenium Earl, olit ihana :D Ja Melloni tietysti myös.

Koska oon vaahdonnut jo Anikissa (nimimerkil Mytho) ja deviantARTis (nimimerkil bangbi), pidän tän vähän lyhyempänä.
Joka tapauksessa, mielettömän hyvä coni, jäi todella positiivinen fiilis. Joskin vähän haikea siitä johtuen, etten tiedä cossaanko enää L:ää, tai jos cossaankin, niin sitä saakin odottaa kauan.

Kiitokset kaikille jotka tunnistitte ja tulitte moikkaamaan / seuraksi pidemmäksikin aikaa, oli hauskaa! Taidekujan tytöt myös, teidän seuras oli mahtavaa, lievitti mun ikäkriisii kun luultiin paljon nuoremmaksi kuin mitä olenkaan :D
Kuvaajille ja halaajillekin kuuluu kiitokset, toivottavasti kuvista tuli hyviä eikä mulla ole sepalus auki ihan kaikissa...

Paras coni ikinä, nyt väsyttää, lihaksia särkee ja on nälkä. Saisinpa sen hääkakun.

ehkä musta tuleekin poliitikkoTorstai 01.09.2011 19:39

Otsikkoon viitaten, ehkä ei. Mutta sosiaalipolitiikkaa saatan silti opiskella. Pitää vähän selvitellä noita valtiotieteellisen juttuja, toistaiseksi mulla ois kyl sellanen käsitys et sosiaalipolitiikkaa saa lukee ihan vapaasti. Tosin musta tuntuu että tuun niin hajoomaan tän syksyn opintoihin :----D Enkä ehkä vähiten japanin takia.

Hajoon myös tähän sateeseen. Helsingis vaan sataa koko ajan - ei, vaan aina silloin kun täytyy liikkua pihalla. Nyt siellä paistaa aurinko. Sillä sekunnilla kun astun ulos niin varmasti sataa.

Hajoominen on päivän sana, mut en kestä myöskään sitä että Tracon on - MITÄ, YLIHUOMENNA?! No fucking way!!!!1 Pitänee katsoa jossain välissä vähän animee, että pääsee fiiliksiin. Tällä hetkellä lähinnä kauhistuttaa, miten mä kestän sitä ihmismassaa ja jaksan olla sosiaalinen... Ei muuten, mutta tosiaan orientoivat opinnot alkoi tällä viikolla, ja onhan tää pitkääkin pidemmän kesäloman jälkeen aikamoinen kulttuurishokki jälleen. Kyllä mä oikeesti tykkään tavata uusia ihmisiä ja coneissa on aina ollut ihan sairaan kivaa, vähän vaan huolestuttaa oma jaksaminen, koska en ehdi levätä ollenkaan sitä ennen, ja sen jälkeen (kuten oon sata kertaa kironnut) alkaa saman tien maanantaina opinnot.
Mutta syksy on vaan kerran vuodessa, syksy on aina hirveetä säätöö, joten menköön taas! Onneksi nää stressiä aiheuttavat asiatkin on osittain positiivisa juttuja :)

rahanmenoa ei voi estääTiistai 30.08.2011 22:07

Kirjoja, laskuja, Tracon, ruokaa, lisää kirjoja, lisää laskuja tulossa, en tiedä edes kuinka paljon... Ei hirveän kiva lista siihen nähden, ettei mulla edelleenkään ole töitä. Lisäksi monet käytännön asiat on taas vähän miten sattuu, niin Traconin kuin opintojenkin suhteen, siihen päälle vielä muutama vähän henkilökohtaisempi "ongelma".

Melkein voisi yksinäinen katkera kyynel poskelle vierähtää, ellei mulla muuten ois viikko alkanut aivan mahtavasti! On ollut ihan mielettömän kivaa tutustua uusiin opiskelukavereihin, ja vanha ystäväni Jyväskylästä muutti tänne Helsinkiin viime lauantaina :) Lisäksi, vaikkei opinnot ole vielä alkaneet, musta tuntuu et oon oikeesti löytänyt vihdoin paikkani yliopistolta. Viime vuosi oli aika hirveetä välillä.

Traconin olisi kuitenkin parempi sujua. Sen suhteen kun on vähän majoitussäätöä, aikataulusäätöä ja jopa cossisäätöä. Ja pientä jännitystä havaittavissa myös, mikä tosin on ihan positiivinen asia omalla tavallaan. Lisäksi tuntuu siltä, että olen vastuussa myös kavereitteni viihtymisestä, kun molemmilla on periaatteessa ensimmäinen cossauskerta tulossa ja mä olen periaatteessa molemmat mukaan houkutellut.

Odottelen myös kauhulla Traconin jälkeistä maanantaita. Jos olen puoliksikaan yhtä kuollut kuin Animeconin jälkeen - ja kaikki seikat huomioon ottaen varmasti olen - niin maanantaista tulee yhtä tuskaa. Mikäs siinä muuten, mutta mun japanin opinnot alkaa tasan silloin.

En ole niin masentunut kuin teksti ehkä antoi ymmärtää :D Ja kyllä siellä conissa viimeistään piristyy <3

koko kevään syyssääMaanantai 29.08.2011 20:29

Ensimmäinen "koulupäivä" ohi, opinnot varsinaisesti alkaa vasta viikon päästä.
Onpa hauskaa opiskella alalla, jossa opiskelukaverit pääsääntöisesti jakaa samat kiinnostuksen kohteet. Tarkoittanee siis, että oikealla alalla ollaan hohoho. Viime vuosi nyt olikin vähän pelleilyä.

Myös ensi viikonloppu taitaa olla vähän pelleilyä. Sunnuntai nyt ainakin... Taas on kyllä vähän turha coni-ahdistus päällä. Tuntuu et feilaan vaan kuitenkin kaiken enkä osaa edes peruukkia pistää oikein päin päähän jii en ee.
Hauskaa varmasti tulee kuitenkin, silti aina pitää ennen conia vähän stressata kaikesta turhasta :D

Mutta arvatkaapas mitä. Tilasin eilen peruukin \o/ (tai kaverini tilasi puolestani koska miks ei?) Joten ensi vuonna on sitten pakko cossata jotain uutta mwahahaha >:---) Can't wait! Haluun jo päästä ompelemaan ja rakentelemaan kaikkea hauskaa. Viel kun sais jostain ompelukoneen, taidot ja rahaa. Mmmh.

Nyt pitäisi vielä jaksaa selvittää majoitusasioita. Arvatkaa jaksanko. En jaksa. Buuuu. Miksei Traconin lattiamajotus ole yhtä yksinkertainen homma kuin Animeconin vastaava =___=