IRC-Galleria

Peacer

Peacer

Everything happens for a reason, listen everything happens for a reason.

Selaa blogimerkintöjä

I Am T-PainLauantai 31.07.2010 17:43

Vittu oikeesti paras iPhone Appi ahahahaha <3

Day: 29.07-30.07 Time: 23:30 - 07:00Perjantai 30.07.2010 14:13

32GB iPhone 4 Black

23:30 saavuin sonera kauppa kamppiin jonottamaan uutta iPhone 4:sta, olin seitsemäs jonossa. Vähän ajan päästä joku amerikkalainen mies tuli kysymään että mikä tämä jono on ja sitten vastasin että odotellaan uutta iphone 4:sta, sitten hän hymyili ja sanoi että ottaa kuvan ja aikoo näyttää veljelleen, koska hänen veljensä on applella töissä.

Datailin siinä minikannettavalla joku puol tuntia ja sitten Nani tuli mun seuraksi ja myöhemmin Gawa ja Emppu tuli myös seurakseni. Meitä oli yhteensä neljä ja oli tosi hauskaa yhdessä, pelattiin footbagii kokoajan ja sit siinä välissä tuli pari nuorukaista miestä pelaamaan meidän kanssa, yksi niistä pelas varmaan meidän kans jonkun tunnin ja päälle ja sit muisti mun kokonimen myös ja lisäs mut facebookkiin ystäväks haha. Sit joku Brittiläinen mies tuli siihen ihan kännis kyselee "where is jenny voobaa?" sit revettiin vaan sen aksentille ja sit se toisti sitä kysymystä vaan, mut joo sit neuvoin sen Jenny Woo Bar:iin.. Oli kyl hauska mies haha.

Kello oli jotain kolme, mentiin sitten Nanin kanssa baariin/klubiin nimeltä Club Anvil. En ollut ikinä ennen käynnyt siellä ja tais olla jotain k-24, mut portsarit päästi haha. siel soi kaikkee Futu Gothic New Romantic Indie Electronic 70-90 luvun musiikkii, sit siel tanssi yks kaljupää mies vitu kovaa kenellä oli sandaalit hahaha. Ei me oltu siel kun jotain 30min ehk, kun Nani halus tarjota tuopin, thx! Mentiin sit takas Jonottamaan, kun Gawa ja Emppu jäi venaa, muuten mun paikka olisi mennyt haha.

Jatkettiin sit pelaa taas footbagii siin jonkun tunnin ja sit mentiin mäkkiin hakee safkaa. Kello oli jotain viisi ja sit täytty ne 25 ihmistä jonossa, ketkä saa iPhonen heti mukaan. Onneks menin jonottaan jo yöllä, koska en olisi saanut, jos olisin vasta aamulla lähtenyt! ruvettiin vähän lagaa siin. Sit tuli yks 16v muija, luultiin sitä 18-19v ja yks mies, ne oli just rentoi ja se muija vaan selitti jotain ihan omaa, mikä piristi meit kaikkii ahaha.. sit kello olikin jo kuusi aamulla, niin Gawa ja Emppu lähti siinä ja sitten Nani lähti heti sen jälkeen!

Tuli sikana random ihmisii meille puhuu ja kaikkee. Ei me niin kuin siin jono jonos oltu vaan mun kamat oli siin mun kohta jonos ja sit oltiin tyyliin siin keskel kamppii vaan sen koko yön. oli kyl tosi hauskaa ja lupaan että oli yks kesäloman parhaimmista päivistä! Thanks to Nani, Gawa & Emppu! Appreciate!

Sit menin takaisin jonoon kun kaikki lähti ja sit soitin mutsille siin et tulis kans varmuuden vuoks, jos en olis saanut mun nimellä sen, niin sit olis mennyt äidin nimellä, mut haha mutsi tuli ihan turhaan, mutsi oli sit vähän möks möks haha. Kello oli seitsemän ja siel oli jonottamassa yli 40 ihmistä!

Ps. Tää iPhone 4 on niin sick foreal! Orgasm~

Kiitos ja arvostan jos jaksoit lukea! :D

iPhone 4Perjantai 30.07.2010 12:09

VITTU TÄÄ ON LIIAN SIISTI, ORGASMI FOREAL.
*niu rauhotu* joo kerron koht koko stoorin koko yöst!

@ Kamppi, Waiting iPhone 4Perjantai 30.07.2010 02:50

Kuvittelin et tää ois vitun perseest, mut jep tulin yksin ja silti hauskaa ahahaha
Äsken yks USA tyyppi tuli puhuu enkkuu ja kyseli tätä jonoo ja sit se oli "let me take a picture, gonna show to my brother, he works on Apple" haha lmao :D:DDDD

JA oon seitsemäs jonos!! 25. on viimeinen et saa puhelimen käteen heti! Tiesin et en ois saanut puhelinta jos oisin tullut vast aamul... : D

Ps. tulkaa moikkaa ja hengaa ;D;D;D

FOREALPerjantai 30.07.2010 01:19

KUKA TULEE JONOTTAA MUN KANS NYT/KOHT TUNNIN SISÄLLÄ KAMPIN SONERAN KAUPAN ETEEN? :D oikeesti :::: D otan siskon minikannettavan messiin niin voi dataa ja infoo! haahahah~ olisko web party soneran kaupan edes??

Mut joku/jotkut mun kans jonottaan? oikeesti :DDD

ps. yes u can call me apple fanboi~

32GB iPhone 4 BlackPerjantai 30.07.2010 00:34

Huomen ostaa ja hakee, jos kerkii lol

Today to Kisahalli!Torstai 29.07.2010 18:22

Tänään kisahallille with ABC!
Nyt foreal kaikki temput/tanssit päälle!
Pakko onnistuu!
I don't careee vaikka pää menee katki!
Yarrr I rawr and shiet!

Em ★Torstai 29.07.2010 18:09

Päivän naurut: yuubakki
ahahahahaha :'''''''''DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

New Theme Layout!Torstai 29.07.2010 06:30


The latest theory on the reason behind Apple's white iPhone 4 delay comes from Scott Moritz of TheStreet, who reports that the issue stems from backlight leakage around the edges of the device's glass and even through its white back.

Apparently, the back light from the iPhone display screen is leaking out around the edges of the glass and seeping through the back of the white phone, according to a person familiar with the manufacturing process.

lololol eli näytön valo tulee läpi tost valkoisesta kuoresta, niin siit syystä toi valkoinen iphone on myöhäs.... mut ois aika siisti hohtava iphone? :::D asd jaksaas venaa valkoista.. >_>