IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

On pakko ottaa lompakkoSunnuntai 01.09.2013 02:27

Perjantain baarikierros oli sikäli onnistunut ettei kukaan tullut uhkailemaan ja taksikuski oli perin mukava.

Pienet alottelut Keravalla ja saunomiset ja sitte Helsinkiin. Baarikierrokseemme kuului nämä loistavat ravitsemusliikkeet: Bar Chaplin, Sling In, Shot Bar, Iguana, On the Rocks sekä Kaivohuone. Viina maistui pitkästä aikaa ja hauskaa oli.

Nautiskellessamme pahoja hodareita (vai mitä olikaan?) Mikonkadun Amarillon edustalla, edestämme juoksee kaksi tyttöä hirveää ravia ja toinen pudottaa lompakkonsa. Tietenkään niitä ei saa enää kiinni, mutta tutkittua lompakkoa, löydämme kirjastokortista tämän ruotsalaisnaikkosen nimen ja Aki urheasti soitti 020202 ja sai tytön langanpäähän. Hetken päästä nämä kiitollisuuteen pakahtuneet tytöt noutivat lompakon poijes. Tuli hyvä mieli! :)

Matkalla Kaivohuoneelle eteemme osuu jälleen yksi lompakko. Tällä kertaa omistajanaan aasialaisäijä, jonka tunnistimme juuri ohi talutetuksi kaiffariksi. Kuitenkin totesimme, että päivän hyvä työ on tehty ja että emme saisi tätä ilmeisen huonokuntoista aasialaista enää kiinni, jätimme lompakon Kaivohuoneen portieerin huostaan. Noutakoon sieltä!

Tänään krapula, huomenna töitä: näin se menee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.