IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Kilon kauttaSunnuntai 12.01.2014 21:48

Viime vuonna tuli ahkerasti käytyä lenkeille ja oli täysi yritys päällä pudottaa kiloja pois tästä minun "normaalipainoisesta" kehosta. Painoni on ollut pitkän aikaa samaa luokkaa, mitä nyt intti tiputti sitä reippaasti, enkä ole monista yrityksistä huolimatta saanut tiputettua sitä. Pidän sitä henkilökohtaisena loukkauksena jos joku kutsuu minua "normaalipainoiseksi", sanoisi mieluummin suoraan, että "läski saatana!". Tai no niin, en miellä itseäni lihavaksi vaan en suin surminkaan myöskään laihaksi. Ehkä sitten olenkin normaalipainoinen.

Kuitenkin viime kesänä tein lenkkiä noin 6 kertaa viikossa ja oli myös jonkinnäköinen kuntoiluohjelma tukena ja niin vain kävi, että lihoin 2 kiloa. Ennen joulua pidin taas perinteisen 2 kuukautta kestäneen lakkokuurin. Olin syömättä roskaruokaa, herkkuja tai mitään mitä lasken makeaksi tai rasvaiseksi. (Ehkä itsekuri-kuuri on parempi nimi, sillä vieroksun kaikenlaisia laihdutuskuureja). Myös tämä kaksikuukautinen (hehe, kuukautinen) käsitti jonkinasteisen treenailuohjelman, vaan enpä laihtunutkaan taas yhtään!

Ehkä minut on vain tuomittu sen-vähemmän-laihan-kaverin rooliin, eikä paino tule tästä koskaan enää tippumaan. Kuntohan mulla on perin heikko ollut aina, joten hien saavuttaminen ei todellakaan vaadi mitään ihmetemppuja. Mutta koska olen sisimmässäni äärimmäisen laiska ihminen, niin kai minun kuuluu sitten olla myös ulkoisestikin äärimmäisen laiskan näköinen. Läski kuittaa!

Päivän biisi: Sir Elwoodin hiljaiset värit - Paha rotu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.