IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

NeuroviisutTorstai 15.05.2014 15:09

Tulee ehkä vähän jälkijunassa tämä Euroviisuja koskeva blogimerkintä, mutta tulee kuitenkin. Se lienee pääasia. Kuten varmaan tuhannet ihmiset ovat jo päivitellyt (sanan molemmissa merkityksissä) omissa blogivuodatuksissaan, päivittelen minäkin: Mihin tämä maailma on menossa?

Toki on hienoa, että maailmassa on otettu huikeita askeleita eteenpäin suvaitsevaisuuden portaita, mutta se, että naiseksi puettu mies voittaa Euroviisut ei käy laatuun! Itävallan kappale oli ensinnäkin sysihuono, parempia kappaleita nähtiin viisuissa liuta. Mutta, että pitää voittaa erilaisuudella, ja kaikenlisäksi transvestiitti erilaisuudella, hyh.

Suomi voitti aikoinaan Euroviisut samalla taktiikalla: se uskalsi olla erilainen. Ja nyt Itävalta repäisi ja puki miehen naisen kuteisiin ja mitä vielä: ennakkosuosikki ja viisuvoitto. Neiti/herra Conchita Wurst (joka muuten viittaa lähinnä Saksaan) keräsi sympatiat väli-itkuillaan ja elähdyttävän kauniilla olemuksellaan ja se riitti ansaita voitto.

Pidän itseäni varsin suvaitsevaisena ihmisenä, mutta rajansa kaikella. Kohta maailmassa mennään siihen, että heteroita aletaan pitää vähemmistönä ja vähintään outoina. Sen sijaan naiseksi puetut miehet ja homoseksuaalut sylkevät päälle ja huutavat loukkaavieasanoja perään. Miksi, oi miksi? Täytyy vaan antaa sympatiat niille täyspäisille itävaltalaisille, jotka häpeävät viisuvoittoaan nyt ja aina. Minä tulen muistamaan tämän lähinnä viisuhistorian häpeäpilkkuna. Erilaisuus my ass (ei sanan varsinaisessa merkityksessä).

Mutta, koska itse olin Suomen Viisuvoiton aikaan vasta 15-vuotias, enkä näin ollen päässyt juhlistamaan tätä hienoa hetkeä ikimuistoisella baarikierroksella kaltaisieni viisujuhlioiden kanssan, ehdotankin Suomelle että väsätään ensivuodeksi Viisuihin sellainen kunnon homostelu-transu-kappale/show, että voitetaan varmasti. Ja jos taustatanssijoina pari muuta vähemmistön edustajaa niin hyvä on. Joo ja tummaihoinen homo-Mannerheim pitää saada johonkin väliin ujutettua, joo!

Päivän biisi: Irwin Goodman - Kukka rintaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.