IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Työpäivä. Lampsin tapani mukaan bussipysäkille ja jäin odottamaan. Odottaa tosiaan sain, mutta turhaan. Yhtäkkiä mieleeni pälkähti, että tänäänhän on lauantai eikä täältä mene ainuttakaan linjuria tuonne peräkylään! Siis ripeästi kiiruhdin juna-asemalle, josta oli juuri lähtenyt se ratkaiseva juna, jolla olisin vielä kerennyt töihin.

Soitin sitten töihin ja kerroin, että myöhästyn noin 45 minuuttia, nousin Keravalle lähtevään junaan ja saavuin Keravalle. Koska aikaa oli reilusti, poikkesin Ärrälle. Hävisin sopivan summan pelikoneeseen ja ostin aamupalaa. Kolmioleipä ja Battery sai ravita tätä mönkään mennyttä aamua, ja nautin sen märällä penkillä Keravan aseman edessä. Tosin tämän jälkeen huomasin, että asemakahvilakin olisi ollut auki... Jäkessä ei ollut, mistä minä olisin tiennyt...

Saavuin vihdoin töihin ja töitä tulikin tehdyksi, kun vajavaisella miehistöllä taas tehtiin päivä täyteen. Päivääni motivoi onneksi Justiina kaulimensa kanssa, tai lähinnä kyseisen rouvashenkilön kuva; oli tullut maininneeksi puhelimessa, että siellä se pomo sitten oottaa mua kaulin kädessä. Onneksi hän tulostanut vain aiheeseen liittyvän kuvan. Vältyin fyysisiltä vaurioilta.

Palattuani taas junaillen kotiin, painuin suoraan saunavuorollemme, jossa Linda jo odottelikin. Hän kertoi antaneensa Elmolle tänään huutia, kun tuo kissanroikale oli käyttänyt mattoamme WC-paperina. Noh, pahoja traumoja Elmo ei saanut, olkoon tämä hänelle opiksi.

Iltapuhteiksi katsoimme vielä uunituoreen version Godzillasta. Visuaalisesti tämä hirviöleffa oli suorastaan huikea, on aiheessa kehitytty runsaasti sitten vuoden 1954. Juonihan nyt periaatteessa olikin leffassa sivuseikka, kaikkihan haluavat vain nähdä örrimönkiäiset tappelemassa, mutta olisi siihen voinut enemmän peliin laittaa. Mutta nyt nukkumaan --->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.