IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Rakas päiväkirja... (osa 1)Maanantai 13.02.2017 21:27

Kas, hei vaan! Kuten blogistani käy hyvin ilmi, tämä levynarvosteluvimma jäi pahasti kesken ja näin miltein kahden vuoden pääsä katson parhaaksi, että hautaan idean märkään multaan.

Kuitenkin sain jälleen innostusta perseeseeni päiväkirjan pidosta! Vuosina 2009 ja 2014 olen onnistuneesti pitänyt eriskummallisesta elämästäni (lähinnä omaksi ilokseni) kirjaa, ja nyt tulee käymään samoin. Ja sama periaate kuin edellisellä kerralla, että tekstiä tulee joka päivältä, vaan ei joka päivä. Vaan hypätkäämme nyt 13. helmikuuhun, maanantai-päivään:

Ensimmäinen virallinen talvilomapäivä! Lienen ansainnut sen. Herään kellonsoittoon yhdeksältä, sillä enhän halua käyttää koko lomaani nukkumalla, haluan ehtiä lorvia myös. Kahvit juon rauhassa katsellen aamuaurinkoa, jämähdän välillä koneelle. Välillä nautin ruisleipää. Välillä jämähdän koneelle. Vaan hetkinen, kellohan on jo miltein kaksi! On aika lähteä uimaan!

Olen nyt muutamana viikkona nostanut viimevuotista uimaharrastusta jälleen pintaan (hehe). Totean ajan olevan loistava pulikointiin: allas ei ole täynnä, saa polskutella menemään rauhassa. Päätän tavoistani poiketen nauttia leivän ynnä mehun uimahallin kahviossa. Linda on soittanut, hän ilmoittaa olevansa tunnin päästä asemalla, että josko siitä mentäisiin kauppaan. Tämä käy hyvin.

Päätän kuluttaa aikaani ulkona ennen tätä, avaan Pokémon Go:n ja kerrankin kierrän verkkaisesti pelaten asemalle. Lepolan koirapuiston edessä istun hetken katsoen iloisia koiria. Tuntuu kuin olisin itsekin noin iloinen, en vain näytä sitä samalla tavalla. En pompi, enkä edes kuolaa.

Linda saapuu ja valikoimme ainekset kanapataan. Mehua, hedelmiä ja smootieta myösen. Aionkin olla viikonloppuun suht terveellisellä ruokavaliolla. Ja huom: vain ruoka-! Autan parhaani mukaan ruuanlaitossa, lisäksi tiskaan ja kaadan Kodin putkimiestä viemäriin.

Ilta kuluu vahdaten Salkkareita, uutta Family Guyta ja PewDiePien videoita. Miksun kanssa juonimme keskiviikkoista Tampereen reissua. Sitten sain jostain kipinän päiväkirjan tekoon ja well; loput tiedättekin. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.