IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Rakas päiväkirja... (osa 3)Torstai 16.02.2017 22:57

Keskiviikon aamupäivä meni häslätessä. Juna lähti 14.07 Tampereelle ja täytyi vielä stressata joudunko vaihtamaan junaa Riihimäellä vai en. Noh, en sitten joutunut, vaan pääsin kuin pääsinkin suoraan Tampereelle.

Välittömästi painelin Omenahotellille heittämään kitaran ja repun pois. Ja sitten lähdin kiertelemään tuota lempikaupunkiani. Pokemon Go napsahti myös auki ja pari tuntia haahuilin kaupungilla, jonka jälkeen riipaisin yhden siiderin kapakassa ja sitten hotlalle Miksua venaamaan.

Miksu saapui joskus kuuden jälkeen ja ravitsimme itseämme mäkkisafkalla, jonka jälkeen jatkui aloittelu. Rämpyttelimme kitaroita ja paransimme maailmaa kunnes olimme valmiit suuntaamaan Tampereen yöhön. Baarejahan Tampereella riittää, ja aivan aluksi suuntasimme ex-drinkkibaari Minibaariin, joka valitettavasti oli vaihtunut Majaksi eikä näinollen enää tarjoillut yhtä eksoottisia drinkkejä. (Esimerkkinä mainittakoon loistava cocktail, jonka pohjana käytettiin maustekurkkua!)

Tarjoilija sai Majavassa meidät ostamaan Jaloviina-shotit, ja menimme tietysti lankaan. Sitten jatkoimme matkaa viereiseen kapakkaan, jossa istuskelimme pidemmän aikaa. Miksu Nirvana-toiveetkin huomioitiin kyseisessä juottolassa. Ilta jatkui ja loppui Fat Ladyyn, joka oli täynnä pikkulauantai-teinipoppoota. Ei siinä mitään, hyvin me sekaan sovittiin.

Sitruunavodka varmisti sen, ettei loppuillasta ole hajuakaan, mutta kuulemma Mäkkärin kautta pääsimme turvallisesti takaisin Omppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.