IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Rakas päiväkirja... (osa 7)Maanantai 20.02.2017 21:20

Lindalla työpäivä, minulla vapaapäivä. Siitä huolimatta heräsin avokkiani aiemmin ja nautiskelin kahvit koneen ääressä. Koko päivän olen saanut kärsiä poskeenpuremastani. Syystä tai toisesta ilmeisesti purin poskeeni lauantain riennoissa ja syöminen ja puhuminen tekee kipeää, siitä huolimatta pitäisi huomenna käydä töihin.

Mutustimme aamupalaa, ja Julia kyseli voisiko tulla tekemään lainauksia meidän kuuluisasta Disney-kirjastostamme. Kävihän tuo. Hän kahmaisi läjän leffoja mukaansa ja istuskeli meillä hetken. Nauroimme kolmistaan kissoillemme. Sitten hän lähti ja minä mukanaan. Oli tarkoitus mennä jälleen uimaan, jonka olen jotenkuten oppinut taas viikkorutiineihini.

Talsin Uimalaan, mutta kauhukseni huomasin, että ilmeisesti talvilomista johtuen paikka vilisi lapsia. Noh, en päässyt perinteiseen uima-altaaseeni enkä muutenkaan malttanut lojua altaassa kauaa, kun lapset uivat päin ja pärskivät vettä. Hukkareissu, mutta tulipahan tehtyä. Ja lisäksi sain noudettu kirjastosta erään levyn. Erikoinen tapaus, kyseessä nimittäin on 'Kirjastolevy', ja sen voi lainata vain kirjastoista.

Kotona ehdin hetken viivähtää Lindan kanssa, kunnes hän lähti töihin. Sitten jäin yksin kuuntelemaan musiikkia, katsomaan Salkkareita ja mutustamaan piirakkaa. Huomenna herätys klo 06.00 ja paluu arkeen. Katsotaan mitä uuteen uskoon muokkautunut vuorokausirytmi sanoo asiaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.