IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Mutta ei siinä vielä mitään.Sunnuntai 11.01.2009 18:03

Nimittäin, nyt on vihdoin päästy huipulle:
täällä englannissa ei saa postimerkkejä postista.

Meidän lähipostista ei saa näitä surullisen kuuluisia 50p -merkkejä, joilla siis lähtee posti eurooppaan. Tai perjaatteessa saa, ne rakennetaan esim. kahdesta 20p ja kahdesta 5p -merkistä. Tai plussataan 46p kahteen 2p -merkkiin. Saavat kuulema uusia sitten "joskus", ehkä ensi viikolla. Sitten kyllä ostan ainakin koko loppuajan tarpeiksi (vaan ei se auta, kun ulos euroopasta maksaa 56p, eikä oikein tuon postcrossauksen kanssa tiedä että minnepäin nytten lähetellään. Ja sekin kun raja 50p:hen on 20g, joten ne vähänkään epäilyttävät pitää mennä punnitsemaan. Jeejee.)

Ja kävin minä isommassakin postissa. Paikassa joka on auki kuuteen (täällä kaikki menee kiinni noin kuudelta) kun taas minulta työt loppuu puoli kuusi. No, odotin lauantaihin, ja menin sinne kolmen aikaan. Niin arvatenkin siellä ei suinkaan ollut muuta kuin kioskipuoli (lehtiä, tupakkaa, makeisia, niitä iänikuisia onnittelukortteja) auki, ja saahan sieltä merkkejä, nimittäin maan sisäisiä 1klas ja 2klas -merkkejä. Joita siis pitää laittaa kaksi, jolloin hinnaksi lähetykselle tulee 54p. Totesin voivani odottaa maanantaihin, eipä tuo lähetys kuitenkaan varsinaisesti lähtisi ennen sitä.

Ja kun ongelma monen merkin käytössä kuitenkin on se, että tähän korttiin ei tuon "par aivo"-merkin lisäksi mahdu kuin yksi merkki, korkeintaan kaksi (jos ahtaa).
Lähetän kohta kaikki kirjeet jättikuorissa jotka liimaan täyteen 2p-merkkejä. Sitten kun osa niistä livistää sen leiman alta, niin vastaanottaja lähettäköön ne minulle takaisin, ja sitten käytän ne uudestaan, har har har.

Mutta minä kysyn vaan, että mikä himskatin tarkoitus on tällä rautahellalla, joka kohta taas lentää ikkunasta, jos postista ei saa merkkejä (ei hätää, saa sieltä yhä leipää hei).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.