IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Kuukautiskuppi.Tiistai 27.01.2009 01:59

Tarjolla: helppo, ekologinen, halpa ja mukava kuukautissuoja. Kelle kelpaa? Minulle ainakin, ja suosittelen kyllä koko maailmalle. Täältä niitä muuten saa lähikaupasta, että montakos laitetaan tulemaan? (Vaikka suomessahan nuita saa apteekista, lähikauppa sekin tuntuu olevan..)

Nerokas keksintö, alkuvaikeudet aikamoisia, mutta muistattekos arvon neidot miten yläasteella kuljettiin kädet takamuksen edessä "jos se sittenkin onkin päässyt vuotamaan ohi" (tässä tieto siis myös teille, poikaset jotka olette ihmetelleet).
Niin että uskallusta, jos pelottaa kertasijoitus niin minä lupaan tässä, että maksan kupin joka ikiselle joka sitä ennakkoluulottomasti suostuu kokeilemaan. (Mutta sen verran kuitenkin, että maksatte sen mulle erissä takaisin, tyyliin laskette paljonko kuussa kuluu nykyisiin sidetarpeisiin ja sillä summalla sitten vähennätte "velkaanne" minullepäin. Ainiin, maksun oltua kokonaan suoritettu, kuppia voi käyttää vielä ainakin vuosia, joten seuraavissa kuukausissa voittekin laittaa sen säästyneen rahan johonkin muuhun, vaikka suklaaseen. Vink, vink.)

Kaikki saa kysyä aiheesta, minä olen halukas vastaamaan. Ja jos nyt ette ota vinkistä itseenne, niin en kyllä kuuntele yhtään poikkipuolista sanaa nykyisistä menetelmistänne; pimeyteenne on valoa näytetty. Seuratkaa.

"Vihdoinkin on mahdollista saavuttaa se vapaus, jota kertakäyttöisten suojien valmistajat vain lupailevat."

(täältä lähtee: http://www.kuukuppikunta.net/ )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.