IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 10.09.2009 14:51

Yksi päivä ja yksi kuukausi synttäreihini.

Merkatkaahan kalentereihinne viikonloppu viikolla 41, eli lokakuun päivät 10 ja 11. Luultavasti punakynällä sunnuntaiaamu, silloin tarjoilen prinsessakaakkua ja jotain suklaista lattiatyynyillä. Katsotaan Aamiainen Tiffanyllä, leikitään lasitimanteilla, haaveillaan pojista ja kuvitellaan että ollaan luksusta. Miten niin kuvitellaan? Pyjamissa, hiukset söpösti pörröllään, me ollaan luksusta. Maailma jää ulos, sataa vaikka, mennään pihalle tanssimaan, tehdään piknik katolle, alan kuulostaa Blairin unelmilta. Vihreää mehua, kuten aina, kauniita lahjapaketteja. Leikitään Laurentsiaa (nyt on hyvä hetki aloittaa siihen valmistautuminen).

Laittaisikohan tai sitten teemaksi englantilaisen koulun... Originelli organisoijani iskee.

Pitääkö tässä vielä kutsukirjeetkin jossain vaiheessa kirjoittaa...

Eniveis, pitäkää kalenteri avoinna, A (mieheke saa tulla, jos pukeutuu hameeseen, ja minusta näpit irti), S (samat sanat miehestä, vaikka se ei koskisi minuun kylläkään), M (koska tiedän että olet kunnassa), K (öö, mitenhän sinun mies...), toinen S (mutta nyt ei mennä yhtä pitkälle kuin kaksi vuotta sitten), P (jos olet maisemaan sovitettavissa), R (siitä vasta soppa syntyisi) ja oliko muita...
Tietty T, V, P ja J. Mutta nehän kuuluu kalustoon jo. Mitähän siitä tulisi jos kutsusi kolmannen S:n (jos saat lomapäiviä sattumalta). H (missä ikinä luuhaakaan) saattaisi tulla jos sen kutsuisi ja löytäisi.

Vai onko tämä liian aikaista? Mitä kaikkea ehtii vielä tapahtua? Ehtiikö suhteet vielä kovinkin muuttua? Saa minulle lattaa onnittelukortteja postitsekin (en kerro julkisesti osoitettani, saa kysyä).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.