IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Ensimmäinen kurssipäivä.
Meitä on noin parikymmentä, enemmistö nuoria, muutama vanhempi, enemmistö naisia, muutama mies.

Ihan hyvä opettaja, kyllästyin heti ja aloin miettiä omiani jolloin putosin kärryiltä ja... No kaikki ei vaan oon yhtä nopeita kuin minä, joka huitaisen tehtävät hetkessä ja osaan vastat kaikkeen suorilta.
Sellainen ei ole silloin kivaa, kun luokkaan mahtuu myös semmoisia, jotka ei opi millään, ei uskalla oppia tai muuten vastustelee.

Kotimatkalla pääsin nauttimaan Ämerikkalaisesta small talkista, ja ei todella ole minun juttu. Kun minulta kysytään mitä mieltä olen kurssin opettajasta, vastaan huolella muododtetulla oivaltavalla mielipiteellä jonka olen hionut kurttuisissa aivoissani, en suinkaan "no ihan ok, *lisää hauska ja ilmeinen anekdootti* *lisää jonkin itseäsi hyödyttävä asia, kuten "onneksi se puhuu englantia" ja oleta että kaikki ovat kanssasi samaa mieltä*. Muttamutta, kyllä se siitä. Keskustelukumppanini on Auppari, lupasi esitellä minut aupparitutuilleen ja "vaihtaa numerot kun sulla on semmonen". Ei mikään ensisijainen BFF, mutta ei ole varaa vali(t)t(a)a.

Hankin vihdoin sen kännynumeronkin. tälläkään kertaa en jaa sitä suomeen kellekään. Kirjeet ovat tervetulleita.

Mielenkiintoisten julkisisissa liikennevälineissä tapahtuneiden seikkailujen jlkeen löysin vihdoin kauppakadun, ja paljon kivoja liikkeitä. Ehkä ennaltatuomitsin, kyllä täältä jotain löytyy. Ehkä keskiviikkona menen ja ostan ne, ah, pitsi-look-a-like kengät.

Tänään hankin vain "killerkitty" t-paidan ja Mad hatter lompakkolaukun (siinä on Deppiksen kuva). It´s great to be back in big world. *jupinaakämäinensuomijupinaa*-

Ps. Saksalaisten logiikka on mitä mielenkiintoisinta. En ymmärrä sitä, mutta näkee selvästi että sellainen on.

Ps2. Kirjastokortin käyttöoikeus vuodeksi maksaa täällä neljäkymmentä euroa. Mommyyy, I want homeee. Tosin ressukka-köyhänä Au Pairina sen saa kympillä. Muuten olisikin tehnyt turhan suuren loven meikäläisen tän kuun palkkaan. En kyllä maksanut sitä vielä; tuon lähikirjastonikin (ilmainen kortti, varmaan jotain Myynikin jämäkirjoja tms) kirjoissa on varmasti lukemista vuodeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.