IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Erosin kirkosta päästäkseni sen tukemisesta. Yhteisöveron kautta toki tuen sitä aina käyttäessäni suomalaisten yritysten palveluita. Mutta nyt tulee uusi maksu: YLE-vero. Pakko maksaa, käytti YLEn palveluja tai ei. Ja yksi YLElle kirjatuista tehtävistä on "tarjota hartausohjelmia" eli käytännössä esittää kristillinen messu sunnuntaisin. Jee. Ja tästä minun tulisi maksaa - ilmaisesta mainoksesta kirkolle.

YLEhän tarjoaa hyvääkin ohjelmaa. Aina välillä se iskee kirveensä kiveen, mutta ehkä minä vaan en tykkää jostain, ja joku muu tykkää. Tästä olisin myös valmis maksamaan, mikäli minulla olisi tv, radio tai into käydä areenalla. Ulkomailla asuvana saan nyt toki kaiken ilmaiseksi.

Teoriassa eniten töitä tekevät maksavat eniten, kun taas kotona hilluvan työttömät ynnä muut saavat kaiken ilmaiseksi. Vaikka käyttö meneekin juuri päin vastoin; kun olet koko ajan töissä, et ehdi YLEn palveluista nauttia, mutta kotona pienituloisena ollessasi voit katsoa ja kuunnella koko päivän.

Minusta vain on väärin, että henkilö, joka ei käytä koskaan mitään YLEn palveluja, joutuu niistä maksamaan. Tässähän on sama logiikka kuin ideassa kastroida kaikki syntyvät pojat, että ne ei sitten aikuisena voi raiskata alaikäisiä. Yhteinen hyöty, ja muistakaa lapset!

Lasten raiskaamisesta tuli mieleen. Puute aiheuttaa halua (esim. timantit ovat niin suosittuja, koska ne ovat "harvinaisia", lapsena koettu nälkä tekee ihmisesta ylensyöjän loppuelämäksi jne jne jne), voisiko miesten seksitarvetta (joku tutkimus osoitti, että miehet haluavat parisuhteissa seksiä keskimäärin kaksi kertaa useammin kuin naiset) vähentää poistamalla sen nuoruuden vaiheen, jossa mies ei saa vaikka mitä tekisi. Suurin osa ainakaan. Toki tässä on biologinenkin pohja, mutta aiheuttaako teini-iän seksittömyys ja korkea tarve osaltaa mankumista?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.