IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

JumankautaSunnuntai 26.08.2012 02:08

Viimeisessä Shrek-elokuvassa on kohtaus, joka aiheuttaa minulle kohtauksen.

Joukon johtaja kertoo suunnitelmastaan. Joukon kokki on lisännyt siihen vitsikkäästi ruokavaununsa. Ok, kyseessä on huumorileffa, niin voisi käydä. Kokki selittää asiansa, ja aiheesta käydään lyhyt positiivinen keskustelu. Mahdollista, johtaja voi olla hyvää pataa kokin kanssa, eikä kyseessä ole kuin taistelu koko klaanin tulevaisuudesta. Mutta sitten, lopuksi kokki toteaa suunnilleen "yeah, but finish your little talk now". SIIIS MITÄ HELVETTIÄ????? Kokki kehottaa joukon johtajaa pitämään pikku puheensa. Kyseessä on elämä ja kuolema (enemmänkin), ja kokki pitää tätä "pikku puheena", minkä lisäksi hän jakaa puheenvuoron päällikölle. Ja nyt tulee se, mikä todella kummastuttaa: päällikkö ei annan hirttää kokkia ja tehdä hänen suolistaan makkaraa. Ihan totta, niin ei käy.

Ai niin, yksi pikku juttu. Päälikkö on nainen, muut miehiä. Kyllähän nyt kuka tahansa mies voi jaella naisille käskyjä ja vähätellä heitä, sehän suorastaan kuuluu asiaan. Vaikka olisit päällikkö. Vaikka uhmaisit päivitäin enemmän vaaroja kuin koko vellihousujoukko (huomaa kokkiin sopiva solvaus) yhteensä. Vaikka olisit tehnyt parhaan sotasuunnitelman ikinä. Kyllähän mies voi alkaa sinulle urputtaa "finish your little talk".

US-KO-MA-TON-TA

Ps. Jos etsit naisten ja miesten välistä tasa-arvoa, älä kato elokuvia, varsinkaan lastenelokuvia. Jopa "tapaus punahilkassa" pääpahis on miespuolinen pupu. Argh. Kyllä sapettaa, ettei Breivik ole etunimeltään Annabell.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.