IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Onko joku tutkinut, että kuinka moni näistä jättilainoista jää maksamatta? Riskejä on, ja elämässä voi käydä kaikenlaista, mutta jos vaikka 90 prosenttia selviää (vaikka sitten miten kuten ja stressaten, mutta se on oma valinta), niin onko asiallista aiheesta valittaa?

Mä en ikinä ottain 300 000 lainaa. Mua ei kiinnosta naida pankkia ja maksaa niille ihan järjetöntä summaa siitä, että ne luovutti mulle bittirahaa (jota ei oikeastaan ole edes olemassa). Mutta jos mä otan sen 100 000 lainaa ja hankin sijoitusasunnon tänään, mulla on yhtäkkiä motivaatio olla ostamatta kaikkea sitä roskaa, mitä nyt kannan kotiin. No ku oli halpa. Sitten voin maksella niillä rahoilla sitä asuntoa, ja ompahan jotain todellista, jos vaikka rahan arvolle käy jotain.
Eikä mua kiinnosta sun varottelut, että ensin pitäis ostaa pieni asunto ja eihän mulla edes ole vakituista työtä ja tiedänkö muka jo mitä elämältä haluan ja hups kohta on kymmenen vuotta aikaa kulunut enkä omistä vielä mitään minkään arvoista.

Sitä piti vielä sanomani, että ostettiin yhden pankin osakkeita just ennen kun ne täällä julkisti sen mielipiteen Saksan tulevista eu:n pelastusrahoista. Tehtiin 500e voittoa. Ja nyt tunnen moraalista krapulaa, koska joku sen sit kans hävis. Toivottavasti oli edes joku rikas sika.

En tykkää rahasysteemistä se on ihan mälsä. Antakaa ny mulle se pari hehtaaria, puolet metsää puolet peltoa niin käytän enää satasen vuodessa ja saan vihdoin olla rauhassa. Lupaan yhä päivitää satunnaisesti blogia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.