IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Tyhmät kysymyksetTorstai 08.11.2012 15:07

Ihmiset on tyhmiä. Eiköhän keräännytä, ja koota tyhmiä kysymyksiä ja sanottuja asioita ja sitten hekotella niille. Koska siis meistä kukaan ei koskaan kysy mitään tyhmää tai ole tietämättä jotain. Koska elämä on aika simppeli juttu, ja jos et tiedä jotain, olet täysidiootti.

Ja hei, nyt kun päästiin vauhtiin, niin keskitytääntpä erilaisuuteemme. Miten kaikki ihmiset ovat niin erilaisia keskenään. Sä ja mä löydetään varmasti monia juttuja, joiden suhteen ajatellaan tai tehdään eri tavalla. Sitten voidaan tapella siitä, olla tahallaan tajuamatta toisen kantaa ja jatkaa pepsin ja colan ostamista "koska mulla on oikeus tykätä tästä" huolimatta siitä, että oikeastaan kummankaan ostamisessa ei ole paljon järkeä, päinvastoin. Paitsi että tietty on, ole sinä maailmanrakastaja hiljaa, mulla on oikeus ostaa mitä ikinä haluan.

Hajoita ja halitse.

Mä en tiedä, kuka soti ketä vastaan ekassa maailmasodassa. Toinen alkaa sattuneesta syystä pikkuhinjaa hahmottua. Italialaiset vaihto molemmilla kerroilla häviäjoen puolelle kesken sodan. Tarkottaako tämä, että mä olen tyhmä? Ihmisillä on pää täynnä jotain joka tapauksessa; jos se on salkkarien hahmojen nimet Saksan natsiupseerien nimien sijaan, kuka on sanomaan, että ensin mainittu on tyhmä.

Jos keskittyisimme tukemaan toisiamme ja samankaltaisuuteemme, ehka maailma ei olisi näin surkeassa jamassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.