IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Jee jee pistetään pataan niitä, jotka sanoo jotain, mistä en tykkää. Koska olen niin hyvä tyyppi.

On jumalia, joita pitää puolustaa asein. Aika heikkoja semmoset jumalat.

Kunniamurhaa ei tule ihmetellä. Sitä esiintyy hyvin paljon maissa, joissa oikeusjärjestelmä ei ole "toimiva" (toimiva lainausmerkeissä koska minusta sivistynyt länsimainen "oikeusjärjestelmä" on tosi epätoimiva). Aatteleppa itte: jos sua lyödään, etkä lyö takasin, arvaa lyökö se tyyppi uudestaan? Tietty, ethän edes yritä puolustautua. Kunnia on sitten toinen tapa kontrolloida sitä, ettei se lyö toiste. Mutta jos se alkujaankin halusi lyödä, niin ei tuo syy poistu siksi, että sä sait turpaas. Se poistuu, kun sä (ja sun jengi) vetää sitä turpaan niin, ettei se kävele viikkoon. No sitten se tietty tulee jenginsä kanssa ja joo varmaan tajusitte. Mutta täällä rauhallisissa länsimaissa (oikeesti? ootteko kattoneet tilastoja vaikka murhista? ei minusta homma toimi ennen kuin oikeasti esim. väkivallantekoja on nolla. absoluuttinen nolla) voidaan luottaa siihen, että sun ei tartte vetää sitä tyyppiä turpaan, poliisi tekee sen sun puolesta. No ei tietty fyysisesti, mutta henkisesti, pistää häkkiin.

Tässä vielä mukava kesusteluohjelma: http://areena.yle.fi/radio/1827227
Voit tiskatessa kuunnella. Kiitos, Roman, kun vertasit näitä naisten raiskauksen uhassa elämiseen, itsellenihän se tuli mieleen heti kättelyssä. Mä tiedän lapsen, joka menee itsepuolustusryhmään ja jonka kanssa heti perään harjoitellaan mielen ja tunteiden hallintaa tosissaan. Ja yhden aikuisen kanssa, se olen minä. Koska muuten mä alan vetää erilaila ajattelevia turpaan, olen meinaan niin agressiivinen tyyppi. Onneksi olen tosi fyysisesti heikko. Ja onneksi mielen harmoniaa voi harjoitella. Tyydyn paukuttamaan kirjalla päähän, senkin noin kuvainnollisesti.

Joitakin teistä saattaa yhä vaivata uskomus siitä, että jos miehet synnyttäis, joka perheessä olis vaan yksi lapsi. Tai jos molemmat synnyttäis vuorotellen, niin kolme jos nainen aloittais.
Just tuli joku tutkimus, jonka mukaan johtuen siitä, että miesten aivot on keskimäärin isommat, ne myös ärsyntyy esim. flunssasta enemmän. Eli mies jää siinne sänkyyn puolikuolleena samassa taudissa jossa nainen vielä hoitaa kodin, lapset, miehen ja itsensä. Mutta se ei ole niinkään naisten heroismiä (vaikka osittain lienee myös suorituspainetta) vaan miehet kokee sen saman flunssan kivuliaampana.
No. Tästä ei tietenkään suoraan ole pääteltävissä synnytyskipuja vastaavien kipujen kestämismahikset. Eiköhän ne oo aika yksilöllisiä oli sukupuoli mikä tahansa, ihan kuten jos sua vaikka potkastais.
Lisäksi väitän, että synntyksen kivuliaisuuden myytti on osittain sairaalakäyntäntöje aikaansaama. Jos sut sidotaan selälles ottamaan vastaa supistuksia, jotka on tarkoitettu ohjaamaan sua asentoihin, joissa ne ei satu ja joissa siis lapsi pääsee etenemään synnytyskanavassa, niin varmaan sattuu mielettömästi. Sitten vähän epiduraalia, hups meni tunto, ja missäs ne pihdit olikaan, ja hups kun repes kun kiskottiin vauva väkisin ulos. Kaikki ei pärjää ilman lääkkeellistä kivunlievitystä, ja silti et ole paskamutsi, mutta koska mä pärjäsin, niin saatat säkin pärjätä. Ja mä parjasin, vaikka just nyt mun kivunsietokykyni on huonompi kuin koskaan ennen.

Että mua ärsyttää. Koko ajan tulee uutta tietoa, ja silti tälläset myytit elää ja istuu tiukassa. Ja sillekin on ihan luonnollinen selitys. Mutta silti. Päivittäkään ihmiset tietojanne ja lakatkaa hyrisemästä, että "nii-i, pojat on poikia, ja rakkaudesta se hevonenkin potkii" eli että jos joku tinttaa sua ja sattuu olemaan miespuolinen, niin niin ne miehet nyt vaan tekee, ja/tai se nyt vaan on osoitus siitä, että se tykkää susta. Että muista sitten aikuisena, perheväkivallan syvin info on se, että se puolisosi diggailee sua niin paljon, että haluaa lyödä.

Tulipa väkivaltainen postaus, joten:
Muistakaa sitten vielä se, että se energia, jonka käytät taistellessasi vanhaa vastaan olisi paremmassa käytössä, kun suuntaisit sen rakentamaan uutta.
Ja sekin pitää muistaa, että kun kirjoitan "mies" tai "nainen" tarkoitan, että se keskimääräinen henkilö siitä joukosta, jonka luokittelemme näihin kahteen sukupuoleen. Puhun teidän kieltä, kun ette ymmärtäis mun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.