IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Iik, miesTiistai 16.07.2013 18:11

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288582662233.html

Eli protuleirillä miesohjaajat menee nakuina samaan saunaan kuin tyttöleiriläiset. (Ja toki naisohjeejat ja poikaleiriläiset ja ei-nakut vastaavat ja ja ja mutta sehän ei ole oleellista).

Koska oleellista on se, että kun laitetaan teinityttöjä ja aikuisia miehiä samaan saunaan, niin sehän on riski.

Nimittäin niille miehille.
Ei mene kauaa, kun alkaa pedofiliasyytteet lennellä. "Se anto saippuan tolle tytölle kun se pyysi, takuulla ajattelee nyt seksiä, houkuttelee pikkutyttöjä irstauteen, linnaan heti".

Iltapaska päätti uutisoida tilanteesta, jossa naiset, miehet, tytöt ja pojat menevät vapaaehtoisesti saunaan keskenään (osa alasti osa ei) "miehet ja teinitytöt saunassa" ikään kuin tuo olisi se ongelma tilanteessa.





HUOM: muista, että pedofiili on seksuaalisesti kiinnostunut lapsista, jotka eivät ole toistaiseksi murrosikää kokeneet. usein pedofiilit ovat kokeneet itse lapsuudessa jotain, joka on heidän ajattelua muuttanut niin rajusti, että ovat pedofiilisiä. harvat heistä pitävät tilannetta hyvänä, useimmat toivoisivat muutosta, mutta häpeä estää hakemasta apua. pedofiilina olo ei ole laitonta, ja harva pedofiili käyttää koskaan lasta seksuaalisesti hyväkseen. kaikki lasta seksuaalisesti hyväkseen käyttävät eivät ole pedofiileja, eivätkä kaikki pedofiilit tai lapsia seksuaalisesti hyväksi käyttävät ole miehiä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.