IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Olen viime aikoina avannut suuniPerjantai 23.08.2013 14:13

Just kuten naisen kuuluu, eli vataanottamaan pen.... eiku mitäh.

Miten sanoa työpaikkahaastattelussa, että ei kiitos, en juo mitään, koska teillä on kuitenkin tarjolla vaan kaikenlaista pullotettua ympäri maailmaa rahdattua orjakamaa.
No sanomalla, että ei kiitos, en juo mitään, koska teillä on kuitenkin tarjolla vaan kaikenlaista pullotettya ympäri maailmaa rahdattua orjakamaa.

Henkilö joka ehdottaa ilotulitustenkatselua saa kuulla, että en kyllä lähde katsomaan kun ilmaan viskotaan rahaa jolle ne raketit tehneellä ihmisellä olisi ollut huomatavasti suurempi tarve.

Legot markkinoi todella inhottavasti, ja kun keskustelun tuoksinassa sanot, että "ei mitään, tää on liian monimutkaista et sä kuitenkaan tiedä" puhuessasi Star Warsista älä ihmettele jos sut leimataan kusipääksi blogissani.

T-paidan hinnasta valittava tukkikoon suunsa, se on sikamaisen halpa jos miettii sen vaatimaa työtä ja resursseja. Kirpparilta saa halvemmalla ja mulla on parikymmentä banaanilaatikollista dyykattuja vaatteita, mitä laitetaan? Ai kun pitää olla just sellanen speciaali sun tyyliin sopiva paita. No mitä ihmettä sä sitten oikeen valitat, kokeileppa tehdä ite ihan alusta lähtien jos hinta ei miellytä. Kuten sanottua, sikahalpa.

Toisaalta jos olet ihan käsittämättömän söpö ja jos halusin että muutat meille niin sanon senkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.