IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Homeopatian ihmemaaKeskiviikko 16.10.2013 19:04

Saksa. Pakollinen sairausvakuutukseni maksaa homeopaattisia hoitoja tiettyyn rajaan asti. Jos tarkkoja ollaan, sieltä soitellaan perään, kun huomaavat minun käyttäneet tietyntyyppisiä terveyspalveluita, ja tarjotaan homeovaihtoehtoa.

Homeopatiahan on silkkaa skeidaa. Jos jotain sekoitetaan litraan vettä, ja siitä otetaan puoli desiä, joka taas sekoitetaan litraan vettä, ja tätä jatketaan kunnes jäljellä ei ole nimellisestikkään alkuperäistä ainetta, ja tämä töhnä sekoitetaan sokeriin, niin voidaan toki puhua sokerin terveysvaikutuksista, mutta muuten kyse on silkasta humpuukista.

Ai niin, muista annostella kertakäyttölusikalla, ettei ihmepillerien teho mene hujan hajan.

Mutta minkäs teet, että kyseiset pillerit auttavat minua.

Mieluummin minä annan rahani homeopatian tukemiseen kuin tuen niillä länsimaista lääketiedettä. Jälkimmäisen tarjoamien hoitojen sivuvaikutukset ovat huomattavasti todennäköisempiä.

On lääkkeitä ja on lääkkeitä. Jos minulla on syöpä, en varmaan tanssi kuunvalossa ja toivo parasta, vaan menen säteilytettäväksi (paitsi jos ensin pitää antaa verta). Kun kyseesä ovat asiat, joissa parantumisen kannalta merkittävää on esim. aika tai ajattelun muutos, mieluummin syön sokeripillereitä, kun ne minuun uskoa luovat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.