IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Mutulla ja syyllistämisellaSunnuntai 09.03.2014 03:58

Putouksen Unisef-jakson katsoin tässä yön ratoksi.

Siinähän unisef ja HM on jotenkin yhteystyössä. HM:lle on varmaan tärkeää turvata maailman käyhien alueiden lasten hengissä säilyminen, jotta saavat jatkossakin halpaa (lapsi)työvoimaa käyttöönsä. Siis että köyhien maiden ihmiset pärjäävät kunnes sairastuvat puuvillan kanssa käytetyistä myrkyistä tai viimeistään vaatteiden värjäysvaiheessa - halpojen vaatteiden hinnan kun maksaa niiden tekijä.
Gigantti, joka mainostaa mainoskatkoilla ainakin tässä nettilähetyksessä (räikeimmin jopa kesken "lahjoita unisefille"-palopuheen), myynee huonoissa oloissa tuottettuja kodinkoneitä. Se yrittää lisätä näiden kertakäyttökoneiden myyntiä, joka johtaa mm. siihen, että köyhiin maihin kärrätään puolikuntoisia ja rikkonaisia poisheitettyjä koneita. Tietysti ihan kiva, että lapset saa vähän taskurahaa, kun polttelee niitä ja kerää mytäviä materiaaleja.
Ohjelman lopussa tuli vielä mainos stream-palvelusta. Kokeile kuukausi maksutta, sen jälkeen maksa suunnilleen sama kuin maksaisit unisefin kuukausilahjoittajana, mutta onnistutpas turruttamaan aivosi ja unohtamaan, että on muutakin olemassa kuin se jatkuva ärsykevirta televisiosta.

Sivuhuomiona, Siskonpedin monologikisassa saattoi voittaa höyhentyynyn. Höyhenet kiskotaan irti eläviltä linnuilta pari kertaa niiden elämän aikana. Ai että on makoisat unet.

Meillä on todella paska systeemi, ja se on niellyt jo niin paljon työtä, että eihän sitä voi muuttaa, vaikka kyllä tiedetään, ettei se toimi. Mutku aina ennenkin, ja valtamerilaiva ei käänny hetkessä, ja hups ehdittiin jo kouluttaa ihmiset uskomaan tähän. Länsimainen yhteiskunta ei ole mikään kehittynyt yhteiskunta, ei ole mikään saavutus, jos saamme muutkin maailman ihmiset työnnettyä saman peiton alle. En näe ihmiskunnalla taaskaan toivoa. Star Trekissäkin valkeat miehet käy sotaa muiden avaruuden asukkien kanssa, kontrolloi ja monitoroi niitä.

Menen Pinterestiin katselemaan GIFejä Englishman Funnynamesta. Unohtuu kivasti, miten huonosti kaikki on. Muista tehdä samoin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.