IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Seksi myy, osa BMaanantai 15.02.2016 15:11

Jatkuu...
Dissaan prinsessatyttöjään hehkuttavia vanhempia siksi (no en siis dissaa, mutta tuon esiin asian ongelman enkä anna tämän kukan vaan kukkia), että kyse ei ole vakuumissa tapahtuvasta lapsen ja vanhemman välisestä asiasta. Kun "meidän tyttö on just semmonen ihana prinsessa" yhdistyy koko prinsessatarustoon, jossa esim pojat ei saa pitää hörhelömekkoa, on se suora viesti minun pojalleni, että tälläiset kokemukset eivät ole hänelle sallittuja, ja minulle, että joo, tossakin taas tein väärin/en tehnyt tarpeeksi oikein, ilmankos mä en saa huomiota. Esimerkkinä, silmän ja käden kordinaatio (pallopelit) ovat tärkeitä kaikkien kehitykselle ja riekkuminen ja pomppiminen erityisen tärkeää naisille/tytöille, koska meillä on luurappeumaongelmia, joihin tärinäliikunta auttaisi. Mutta oikeat tytöthän istuu siivosti, älä viitti olla vanhemmillesi niin hankala (eli "ompa ihanaa kun tämä toinen lapsi on tyttö, se on niiin paljon helpompaa"). Olen viime aikoina opettemalla opetellut ottamaan tilaa ja pomppimaan, ja se tuntuu käsittämättömän hyvältä. Jooga auttoi, siinä oli pakko levittää kädet. Naiset oppivat väistelemään ja pienentämään itsensä. Olin siihen suullisesti liian tyhmä, mutta fyysisesti opin pitämään jalat yhdessä ja kädet kylkiä myöten.

Ajatuksia tyttöbakteereista
Minusta on myös erittäin tuomittavaa, jos lapsi inhoaa kaikkea toiseen sukupuoleen viittavaa. Aikusilla tämä johtaa mm. raiskauksiin, en katselisi oman lapseni naisvihamielisyyttä hetkeäkään. Todellakin kaikkea pitää ymmärtää, kyllä, kiellän lastani lukkiutumasta sukupuolensa poteroon. Taas, miltä se näyttäisi, jos valkoinen lapsi inhoaisi kaikkea mustiin viittaavaa? Olisiko sekin vaan "no mun lapsi nyt on tämmönen arjalainen, minkäs sille voi, ihan oikeinhan se on kun hän kerran näyttääkin tähän rotuun kuuluvalta".

Esimerkki toisenlaisesta jaottelusta, joka voisi olla sukupuolijärjestelmän tilalla ihan yhtä hyvin:
Voisimme elää maailmassa, jossa sini- ja ruskeasilmäisyys olisivat kaksi ryhmää johon jakaudutaan. Silloin olisi sinisilmäisten vessat ja ruskeasilmäisten vessat: miksei. Ensimmäisenä uudesta ihmisestä katsottaisiin silmien väri, ja sitten käyttäydyttäisiin sen mukaan. Sinisilmäiset ehkä alkaisivat pitää neilikkaa rintapielessä, kun sitten on helpompi nähdä, että mitä väriä on silmissä. Ruskeasilmäiset söisivät suklaata mieluummin kuin hedelmäkarkkeja. Tarhassa lapset jaettaisiin silmien värin mukaan ryhmiin, hei, ahaa, olet sinisilmä, no Marikilla ja Kallella onkin just leikki alkamassa, menehän mukaan. Nallekarkkeja popsivaan ruskeasilmään suhtauduttaisiin vähän oudoksuen, ja jos sen lisäksi tykkäisi vielä tuijotella taivastakin, kannattaisi hankkia silmien väriä korjaavat piilolinssit, että ei ole niin oudon näköinen. (Huom en vertaa tässä sukupuolenkorjausleikkaukseen, jota en tunne yhtääbn tarpeeksi hyvin voidakseni sillä tekstissä leikitellä).
Esimerkkieni on tarkoitus viitata siihen, että sukupuolten mukaan jaettu maailma, ja vielä niin rajusti jaettu kuin nyt, ei ole mikään luonnonvoima. Voimme tunnistaa sen syntysyitä ja muuttaa maailmaa haluamallamme tavalla. Aikanaan maailma oli jaettu valkoihoisille ja tummaihoisille. Siitäkin päästiin. Miksi emme siis tähtäisi sukupuolettomaan yhteiskuntarakenteeseen? Eivät ne ihonväritkään minnekkään kadonneet (ja mustat saavat yhä vankilarangaistuksensa yläkanttiin, valkoiset alakanttiin...), vaikka kaikki pääsivät bussissa haluamilleen pakoille.

Vastaus pukuhuonetoiseisiin:
Mitä tulee pukuhuoneisiin, minä menen mukisematta naisten puolelle, koska en kuulu kumpaankaan sukupuoleen, mutta näytän naiselta. Voisin mennä yhtä hyvin miesten puolelle, mutta siitä tulisi napinaa. Tai joku idioottimies ei osaisi käyttäytyä. Mieluiten menisin kaikille sukupuolille avoimiin tiloihin, ja koska se ei ole neuronormaalien mieleen, tehdään ne kopit. Kaikenlaisten nakujen näkemistä pitäisin vain terveellisenä. Minä en siis kaipaa muutosta, mutta tuen ja vaadin sitä suuntaan, joka sallii kaikkien sukupuolten mukavan elämisen.
Minusta on väärin pakottaa naisten nännit piiloo ja sallia miesten nännit, joten uimapuvunkin pitäisi olla vaatimuksiltaan kaikille sama. Yksilö saa tottakai edelleen valita itse, mitä pukee päälleen, mutta perussäännön/vaatimuksen tulee kohdella kaikkia vartaloita samanlaisena. Samaan aikaan, kun naisille vaaditaan tissit piiloon, eivät musliminaiset monissa paikoissa saa uida koko vartalon peittävässä uimapukukankaisessa uimapuvussa: mitä ihmettä hei??

Lisäkysymysten esittämisestä:
Tyhmät tai nolot tai oudot tai ihan vaan kaikki kysymykset ovat enemmän kuin tervetulleita, mutta jo se riittää, että yhteiskuntatasolla tunnistetaan sukupuolen moninaisuus, ajetaan samoja vapauksia ja velvollisuuksia kaikille ja yksilötasolla annetaan sukupuolisten itse kertoa toiveistaan ja kunnioitetaan niitä, jos ei ehsitäkkään jokaiseen vastaantulijaan syvällisesti tutustua. Neutraali ilmaisu kunnes toisin toivotaan.
Rautalangan pointti siitä, että ei todellakaan houkuta astua valokeilaan, on tasan totta. Sukupuolenkorjauksen läpikäyneen housuihin kurkitaan, ainakin verbaalisesti, sellaisella intensiteetillä, että ei ole ihme jos asia halutaan pitää omana tietona. Minä tietysti esittelisin uuta penistäni kuin pahimmat dickpic:ien lähettelijät, mutta tässä erona on se, että sukupuolenkorjaukseen päätyvät lienevät enimmäkseen neurotyypillisiä, joiden tavoista ja toiveista en voi itse sanoa juuri mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.