IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jaahas jaahasLauantai 02.02.2008 01:24

Ompa vähän aikaa jo kerinnyt vierähtämään siitä kun tänne viimeksi kirjottelin.
Viimesimmät: no, ei kai mitään ihmeempiä... sairaalassa ja työkkärissä joudun ramppaamaan oikeen kilpaa. Verenpaine pitäis saada laskemaan mulla, ja nyt ne ottaa musta vielä kokeita joista näkee sitten että aiheuttaako se mun mykkä munuainen verenpaineen kohoamisen. Jos se sitä tekee niin edessä on leikkaus (taas). Jippii. Viikko sairaalassa letkuissa.
Työkkärissä tultiin siihen tulokseen että pitää ottaa isommat aseet esiin että löytyy se mun ammattini. Pääsen ehkä semmoseen moniammatilliseen ryhmään, joka sitten selvittelee että minkälainen mä olen ja mitä mä voisin ja haluaisin olla isona. (Lue: aikuisena.)
Lemmikit voi hyvin, ainakin suht hyvin. Kissat on välillä vähän vaisuja (Elviksellä vähän nuhaa) ja punkkilääkettä pitäs hakea kun niillä on korvissa ollut vähän jotain. Toisaalta kun ollaan jo helmikuussa, ja maaliskuu olisi seuraavaksi vuorossa, niin nämä poijjaat on sitten vähän levottomia kai senkin takia. Marsut kuikuttelee tyytyväisinä ja semmosta.
Tänään saatiin joku ihmeen tanssimatto jota jo koitettiin. Meinas hengästyä. =oD Huono kunto. Vitamiinit olis hyväksi.
Viikonloppu jatkuu sillä tavalla että huomenna pitäs käydä kirjastossa ja lemmikkikaupassa ostamassa marsuille heiniä. Sunnuntaina olis miehen isän synttärit.
Semmosia. =o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.