IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kissanvahtina taasSunnuntai 06.07.2008 23:55

Eli Niittymaalla sijaitaan taas, kattellaan vähän noiden kisujen perään kun suurin osa talouden isäntäväestä on virossa. Onneksi ne ei kovin paljoa koskaan missään reissaa. =oD
Eilen sitten istuttiin iltaa tuossa parin kaverin pihassa ja olihan siellä porukkaa. Aina 16 ikäsetä yli kolmekymppiseen. Mielenkiintosta jutella tuon nuoremman sukupolven kanssa, ja huomata mitä niiden päässä nykyään liikkuu. Kovasti oli ainakin eilen rasistista ja uskonnonvastaista porukkaa, ja etenkin kristinuskon vastaista. Mielenkiintosta, että millä eväillä nuoriso siitä sitten lähtee aikuistumaan ja omaa itseään ja tätä maailmaa tutkimaan ja maailman kolhuja kestämään. Niitä kun varmasti tulee, ja mitäs sitten tehdään kun omat voimat ei riitäkään? No, ehkä tuon ikäisillä vielä asenteet ja ajatukset ehtii muuttua.
Mutta juu, täällä niittymaalla meillä ei ole mitään hätää, tontsa kattelee tuolla toisella puolella leffaa ja minä viihdytän itteäni tällä kannettavalla, ja löysimpä yhen National geographic - lehdenkin, sehän se on mulle oikein aarre.
No, emmosta tällä kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.