IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

JazzeillaMaanantai 17.07.2006 02:05

Eilen oli taas semmonen päivä että ei tiedä pitäskö itkeä vai nauraa.
Kysyin kaveriltani että mennäänkö käymään jazzkadulla ja mennään siinä samalla syömään. No, kaveri tuli sinne. Mentiin syömään uuten paikkaan, samanlaiseen kun Rax. Siellä meillä oli lievästi sanottuna hauskaa, kun muutama musta mies tuli sinne meitä tuijottelemaan. Kaveri käytteli jätskikonetta sillä seuraamuksella että jätskit oli pitkin lattiaa. Ei oo varmaan ikinä naurettu niin paljon.
No, syömisen jälkeen mentiin sitten sinne jazzkadulle. Nähtiin jonkun verran tuttuja. Katteltiin kojuja ja ihmisiä. Mustat miehet kiusi meitä edelleen, vilkutteli ja silleen. Vilkutin takasin. =oD No, sitten mun jalat väsyi ja päätin että pitäis istua.
Olisin tietty voinut valita paikan vähän paremmin. Istuttiin sellasen turkkilaisten kebab-kojun eteen. Sieltä hyökkäs kaks suklaasimmua meidän kimppuun. Oli tarjolla kuulemma vaikka mitä. Juttu lensi kuin... no, lentokone konsanaan ja silmiin saatiin tiukkoja katseita. Yksi niistä miehistä alkoi sitten väittämään olevansa homo. No mehän ei sitä uskottu, ja meidän piti vähän kiusata miesraukkaa takasin, joten pussattiin kaverin kanssa (tyttöpuolisen) keskenämme. "Are you...?" Kysyi mies. Kaveri nauroi ja sanoi että me vaan kiusataan. No, sitten me saatiin ihan suomalaista seuraa, kaverin kaveri liittyi seuraan. Siinä me sitten oltiin, kaks nuorta naista ja yks nuori mies.
Vielä toinenkin mies liittyi hetkeksi seuraan. Tanssittiin yhestä isosta teltasta tulevan musiikin innostamana (no hei, ne oli hyviä biisejä).
Jazzkatua suljettiin joten me siirryttiin kirkkopuiston liepeille istumaan joen rantaan. Kaveri (siis tämä tyttö) päätti mennä alasti uimaan. Voi kökkö. Me kiljuttiin sille, että tulis ylös ennen kun vilustuu. No, tulihan se sieltä sitten.
Sitten tämä neiti sai kimppuunsa pari miestä, ja mä näin ettei se olisi päässyt niistä millään eroon, joten mun oli pakko nopeesti keksiä jotain ja pelastaa neito. "Anteeks mutta tää sattuu olemaan mun tyttöystäväni että voisitteko te mennä siitä kun mä en oikeen tykkää tällasesta", mä menin pokkana sanomaan. Sitten taas vähän esitettiin. Pojat raapi päätään. Sitten tuli miespuolinen seuralaisemme, nappasi meidät kainaloonsa ja sanoi: "No niin, mennään tytöt." Pojat jäi raapimaan päätään ja meillä oli hauskaa.
Mä pääsin kotiin siinä puoli viiden jälkeen. Sitten piti vielä lähteä kattomaan kaverin uutta kämppää. Niimpä mä pääsin nukkumaan seittemän aikaan aamulla. Silleen.
Tänään mä heräsin neljän aikaan iltapäivällä, kävin kaveria kattomassa ja empä oo sitten paljon muuta tehnykkään. Ens viikolla pitäis taas tehdäkkin jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.