IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

No niihSunnuntai 25.01.2009 01:08

Reissu takanapäin ja vähän jo keritty toipumaankin.
Matka meni ihan hyvin, mitä nyt tuolla miehellä ei ollut reissufiilis koko ajan ihan katossa mutta selvittiin siitäkin. Mentiin pikkubussilla ja kuski oli mukava. Päästiin Helsinkiin ja mentiin laivaan. Haettiin hyttiin naposteltavaa ja tehtiin olomme mukavaksi. Nukkumaan tosin piti tietty mennä ajoissa koska aamulla oli herätys puoli seittemältä.
Ylös vaan ja pihalle laivasta. Tallinna näytti yhtä... no, Tallinnalta kuin ennenkin. Mentiin hotelliin aamiaiselle, joka ei todellakaan ollut häävi. HUOM. Jos menette joskus Tallinnaan niin että joudutte syömään aamiaista hotellissa, niin älkää eksykö ainakaan Hotelli Metropoliin. No, se siitä.
Kuski tarjosi meille aamiaisen jälkeen ohjelmaan kuulumattoman kierroksen ja katteltiin kaupunkia vähän sivummallakin. Ajeltiin mm. Viron presidentinlinnan ohi (ihmeen pieni tönö niiden pressalla =oD) ja Georg Otsin haudan ohi. Lisäksi tuli nähtyä Lasnamäen karu ja lohduttoman näkönen betoniviidakko, jossa parvekkeita ja ikkunoita koristi kalterit sekä joitain muistomerkkejä ja niin pois päin.
Seuraavana vuorossa sitten se Rocca al Mare. Olihan se iso ja tavallaan modernin olonen kauppakeskus, mutta ei sieltä sitten oikein kamalasti mitään ostettavaa löytyny puolessatoista tunnissa. Jos kenkiä hakee niin voin taata että niitä sieltä kyllä löytyy. Tulipa nähtyä jättiakvaario jättikaloilla sekä kaljurottiakin. =oD
No, me ei jaksettu jäädä kaupungille palloilemaan joten mentiin kiltisti ja suosiolla satamaan ja Sadamarkettiin. Sieltä jäi haaviin paita, farkut, pari jääkaappimagneettia ja... mitäs muuta. Laivasta ostin sitten vielä karkkeja ja pianhan se olikin taas laivamatka taitettu ja Helsingin satama edessä. Bussiin vaan ja kohti Poria.
Eipä siinä sen kummempaa. Nyt vaan on oltu tämä päivä rennosti ja huomenna voisi taas yrittää tehdä jotain hyödyllistäkin.
Ai niin, onnea Lauralle Euroopanmestaruudesta. Susannalle onnea myös. Kiira, ei mennyt ihan nappiin tällä kertaa mutta kisojahan tulee vielä monia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.