IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikon alussaMaanantai 16.01.2006 11:27

Nukuin viime yönä tosi huonosti, ehkä pari tuntia. Sitten revin itseni ylös ja lähdin kouluun. Kun saavuin perille, oli rakennus kumman tyhjän oloinen. Ei mitään eikä ketään missään. Sitten muistin, että meidän piti jossain vaiheessa muuttaa viereiseen rakennukseen. Sinne sitten. Siellä minulle kerrottiin, että koulu alkaa vasta viikon päästä maanantaina. Että tervetuloa silloin uudestaan.
Jos viikko alkaa näin, en uskalla edes ajatella mitä kaikkea on tulossa... No, viikko ylimääräistä vapaata vielä. Koskahan olen viimeksi ollut tähän aikaan hereillä ja kerinnyt käymään jo ulkonakin...
Kaikenlaista on taas tullu mietittyä. Yhen ihmisen kanssa yritän saada leppymistä ja sovintoa aikaseksi, saa nähdä onnistuuko. Minä en ole täydellinen, ja teen valitettavasti asioita väärin kuten kaikki muutkin joskus, mutta ehkä niistä oppii ja toivon että tämä kaveri antaa aikanaan anteeksi.
Kotona vaan hissukseen suurimmaksi osaksi, tuntuu nyt että vähän kaikki ottaa päähän ja masentaa. Mut kyllä se siitä helppaa ihan varmaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.