IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mielenkiintonen viikonloppu takana. Eilen lauantaina oli peli, jossa ässät varmisti sen että kalpalle kävi kalpaten. Heh. Mua kiusittiin oikeen kunnolla koko ajan, eikä siellä ulkona puomillakaan saanu olla rauhassa. Jo tuli joku heti huutelemaan. Pelistä pääsin onneksi auton kyydillä kotiin koska alko satamaan melkein kaatamalla, ja pyöräkin tuli siinä samalla.
Kotona ihmettelin sitten että mitenkäs sitä lauantai-iltaa viettäis. Päätin lähteä käymään kaverin tykönä palauttamassa sen kirjan ja muutenkin morjenstamassa. Katottiin Da Vinci - koodi vaikka oonkin sen jo nähny. Sit kello olikin jo vaikka mitä kun pääsin kotiin. Kotona mesessä odotteli mielenkiintonen keskustelu. Exän "kaverit" viihdytti mua jutuillansa. Eipä siinä mitään. Hauskaahan pitää olla =oD

Tänään piti siivota mutta ensinnäkin mä nukuin pitkään ja sit tein ruokaa ja sen jälkeen piti käydä toisen kaverin tykönä hakemassa yks paperi ja sitten kotiin tullessa kello olikin jo... jonkin verran. Aamulla pitäs taas herätä aikasin... voi hevoset. No, kyllä nää kaks viimestä viikkoa menee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.