IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

HipheiKeskiviikko 06.10.2010 22:21

Keskellä viikkoa mennään.

Hain sitten tänään vihdoinkin sen verenpainemittarin, ja eikös se herjannut sitten heti taivaallisen korkeita paineita. No, kai siihen lääkitys taas laitetaan jossain vaiheessa. Tätä se sitten on kun on maanantaikappaleena syntynyt, munuaiset ei toimi niin verenpaine huitelee aina ihan missä sattuu.

Päivällä oli lämmin, mutta äsken kaupassa käydessä oli jo noussut semmonen tosi vilponen tuuli. Teloimpa tuossa taas itseäni myöskin, kissanruokapurkin kanteen sain tökättyä sormeni ja se tietty viilsi haavan justiinsa etusormen kynnen alapuolelle. Onneksi lakkasi se verentulo kuitenkin.

Musiikki tuo paljon muistoja mieleen. Tietyt biisit vie tiettyihin päiviin, kuukausiin, hetkiin. Osan niistä haluaisi vaan kokea uudestaan, osan haluaisi tehdä toisin ja osasta on vain tyytyväinen että se on menneisyyttä. Mutta musiikkia en edelleenkään vaihtaisi mihinkään, en kyllä tiedä miten sitä elämäänsä jatkaisi jos tulisi kuuroksi. Onhan se kamalaa menettää mikä tahansa aisti, mutta kuitenkin.

Tuo muutaman päivän kivuissa houruilu tuntu sekottavan mun päätäni entisestään, joten ehkä lopetan tähän... myöhemmin taas lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.