IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

No joo. Tämmöstä sitten tähän väliin elämää. Täällä galleriassa kun tuli noin viikko sitten tutustuttua Davidiin, niin tykästyttiin toisiimme sitten sen verran että juttelu jatkui ja jatkui. Sitten tuli webbikamera, ja molemmat piti siitä mitä toisessa päässä näki. Sitten alkoi tuntumaan siltä molemmista, että kyllä, KYLLÄ.... eilen se sitten julkistettiin naamakirjassa ja tänään herra otti junan alleen ja suksi tänne Poriin.

No, jännittyneenä istuin asemalla jo melkein tuntia ennen kun juna oli edes perillä. Sieltä se sitten tuli, ja pysähtyi, ja ovet aukesi. Ajattelin että kuolen tähän paikkaan. Sitten sieltä junasta astui pihalle jotain sellasta etten meinannu silmiäni uskoa. Olihan se kameran välitykselläkin näyttäny hyvältä, mutta oi hyvä Luoja... ja kun se mua tuli halaamaan, ja huomasin miltä se tuoksui, lähti loppukin järki päästä. Sekunnin melkein ehdin jo ajatella että oi kumpa saisin tämän miehen omakseni. Ai niin mutta hetkinen, eilenhän siitä mun oma justiinsa tuli.

No, sitten sokkarin alakertaan istumaan ja siinä sen kainalossa oli niin hyvä olla että luulin jo hetken että Luoja on päästäny parempaan paikkaan. Tai ainakin että kohta tapahtuu se kuuluisa "ja sit mä heräsin". Sitten mentiin leffaan kattomaan Leijonakuningas, ja molemmat tykättiin siitä kovasti. Nauraa sai ja melkein itkeäkin. Sen jälkeen oli kymmenen minuuttia aikaa juosta Helsingin bussille, mutta onnistuttiin. Oli se ihan hirveetä siinä sitten hyvästellä... rutistusta ja pusua niinkun viimestä päivää. Sitten Siwan kautta ja sopivasti ehdin vielä omaankin bussiin jolla pääsin kotiin lämpöseen, ulkona kun tuo mittari näyttää about kymmentä pakkas-astetta.

No, tämmöst'ä sitten. Nyt pitäs yrittää kestää jotenkin se fakta että David lähtee huomenna Ouluun ja on siellä ainakin kesään asti. Kuinkahan usein tässä voi sitten nähdä??? Eiiiii. En pykee... lasken sekunteja seuraavaan kertaan. Hulluksi tulee tämmösistä tunteista, ja tää tuntuu niin siltä että nyt osu ja uppos, nappiin kaikki. No jospa tässä oli tarpeeksi hehkutusta tälle illalle, toivon että saan hehkuttaa lopun ikäni...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.