IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Se oli semmonen reissu seLauantai 24.11.2012 19:00

Joo-o. Keskiviikkoaamuna sitten kuuden aikaan ylös ja kaheksan onnibussiin. Josta oli muuten etuovi jumissa, olis saanu ilmasen matkan kun kukaan ei tarkistanu millään lailla onko matka maksettu vai ei. No Tampereella sitten hetki ennenkun seuraava bussi lähti kohti Helsinkiä. Löysin pysäkinkin oikeen, sieltä koilliskeskuksen nurkilta. Siinähän se matka meni sitten suolapähkinöitä mutustellessa, musiikkia kuunnellessa ja harvinaisia tekstareita ja puheluita saadessa.

Helsingissä vähän ennen kolmea. Alkaa jo tutulta sekin näyttämään, ei ollu semmonen olo enää Manskulle jäädessä että missäs mie oon. Melkein samantien sitten vaan metro ja Mellunmäkeen, missä mua jo odotettiinkin. Rakas ystäväni A ei ollukaan vielä kotona, joten J ja minä saatiin olla ilta kahestaan. No siinähän se meni kattellessa toisiamme että jaa tuollanen. A tuli sitten iltasella kotiin ja olihan se yllättyny ja ilonen. Siinä sitten J oli jo nukahtanu niin hetki saatiin jutella keskenämme ja syötiinkin siinä. Laatuaikaa.

Nukuin suht hyvin ja torstai meni siinä sitten osaksi yksinänikin kun molemmat pojat huiteli jossain. Kuuntelin musiikkia ja illemmalla siinä sitten taas saatiin vähän J:n kanssa jutellakin, tosin se nukahti sitten jo kaheksan aikaan illalla yöunilleen. Jee jee. Mä kattelin jakson Supernaturalia.

Perjantaina todettiin että no menipäs se äkkiä. Rento aamupäivä, ja ennen kolmea J lähti sitten töihin. A ristikuulusteli tietty mua ja saihan siinä taas nauraakin. Piti siinä sitten selvitellä päätänsä taas kaikesta kotimatkalla. Illalla sitten puoli yhentoista maissa kotona.

Tänään on ollu vähän tämmönen päivä taas että eipä ole tullu aherrettua mutta kai se huomenna taas kunhan saa taas tästä arjesta kiinni...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.