IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jou... ...lu tuleeTorstai 13.12.2012 21:56

Pitääpä taas rustailla jotakin.

Hyvin hyin hitaasti asiat selviää, ja vieläkin on paljon kesken. Tampereelta ei kuulu mitään, pitänee soitella sinne jossain välissä taas tai mennä käymään.

Tiistaina olin Turussa käymässä, pakkasin äidin tavarat kun muutti nyt sitten eilen vuodeosastolle ainaskin toistaiseksi. Surkeeta se oli kun näkee miten paha mieli toisella on kun ei päässytkään sinne minne luvattiin, mutta toivotaan että vielä se parempi ja lopullinen paikka löytyy.

Joulukorttien tai lahjojen eteen en ole tehnyt vielä mitään, eli kai se taas aika viime tippaan jää. Yksi päivä kokonaan niihin pitää käyttää ainaskin.

Selkä on ollut muutaman päivän aivan tajuttoman kipeä. Aamulla meinas melkeen itku päästä kun ei tienny miten päin olis sängystä noussut. Vähän kun käveli ulkona ja haki lääkkeitä niin helpottaa jo. Katsotaan nyt sitten mitä se aamulla sanoo, jos on kovin tuskasta niin laitan nuo lämpölaastarit sitten. Siivoilla tarvis taas ja iskäkin suunnitteli että tulis käymään sunnuntaina.

Semmosta. Näin se menee tämäkin taas tässä, loppuvuosi ja kohtahan alkaa taas ne joulunajat jotka on tunnetusti ollu mielenkiintosia muutamana viime vuonna... Että näin.

Juu ja maisema alkaa olla tyyliä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.