IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

There is a line that was just crossedTorstai 03.10.2013 22:28

No niin. Eilis-illasta... en kyllä kaikkea voi edes tähän kirjottaa mutta mutta. Olipa se taas. Munhan ei pitäny mihinkään lähteä. Olin ihan sitä mieltä että nyt en jaksa. Mutta jotenkin sitten kuitenkin löysin itseni bussista kaupunkiin. Vähän aikaa odottelin torilla ennenkun seura tuli. Noh... seuralainen meinasi sitten ensin että mennään siihen vähän matkan päähän hänen kaverinsa luo. Kun kaveri ei ollut kotona, päätti tämä että lähetään mun luo. Suuttui kun en päästänyt. Takasin kaupunkiin. Kaveri oli tullut kotiin. Sinne siis. Herran puheet alko menemään levottomiksi.

Siellä sitten yks heppu tuli avaamaan ovea ja toinen oli nukkumassa. Heräsi siitä tietenkin että mitä ihmettä, nyt on nainen raahattu heidän asuntoonsa. Wau. Siinä ne kaikki kolme sitten rivissä tuijottivat mua kun istuttiin keittiön pöydän ääressä. No sitten... en nyt viitti kirjotella mutta olis se toisinkin voinu mennä. Empä kommentoi enempää.

Sam lähti siitä sitten ja jätti mut kavereidensa kanssa kolmestaan. Siitä sitten sen toisen kanssa yökerhoon, yllättävästi tota yhtä ei enää näkynyt. No aikamme istuttiin kaksistaan siinä ja se jutteli että hänen mielestään mä olen kovin kaunis ja älykäs ja hän on etsinyt juuri tollasta. No mä meinasin revetä että hei haloo, ymmärrätkö sä nyt yhtään mikä tässä on homman nimi. Kyllä se onneksi ymmärsi. Oli se aika hauskaa kuunnella tollasta sellasen illan päätteeksi, en kyllä tosiaan itseäni kovin älykkääksi tuntenut eilen sattuneesta syystä. Kovin sulonen ressukka hän silti oli. Tavallansa. Mutta ehkä kuitenkin enempi ei kiitos - osastoa. Harmittaa vaan kyllä tavallaan sen puolesta kun ei kyllä kovin kivaa temppua se toinen tehnyt tälle.

Siitä sitten ajoissa (tai siis "ajoissa") taksilla kotiin. Kuski oli kanssa jotain muuta... Pakistanista kertoi olevansa, jutteli ummet ja lammet maailman ihanimmalla aksentillaan. Mistäs mä löydän sen vielä, hahaa. :D

No kotona sitten taas ei voinu kun vannoa itelleen että nyt loppu. Kyllähän se silti tiedetään että ei tarvi olla kun puolikas Nigerialaista niin se on sitten tommosta se meno. Jos mä olisin tienny että ne on niitä ja vielä Igboja... No kaiken kaikkiaan liian paljon tässä todellakin sattuu ja tapahtuu kun joka ilta pitää luuhata tuolla jossain. Jokos tän illan olisin kotona? Huomiseksi olis seuraa tarjolla, lauantaiksi on seuraa tarjolla, ja miksei sunnuntaiksikin tietty... hullu paikka tämä Turku. Voisin tietty opetella sanomaan joskus että ei kiitos, ei nyt. Ei vaan o oikeen juurtunut mun sanavarastooni kunnolla.

Tänään on sitten ollu hiljanen päivä, onneksi. Ja joo edelleenkin anteeksi avautuminen suht henk koht asioista, jos näitä nyt joku oikeesti lukee. Ei kai nää teille paljoa sano kuitenkaan vaikka jotakin tähän kertoilen. Itseäni varten lähinnä purkaudun.

Jees. Kohti viikonloppua... huoh..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.