IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

2013 ---> 2014Keskiviikko 01.01.2014 21:26

No niin. Vuosi on vaihdettuna taas. Menin sitten eilen Poriin tosiaan sitä juhlistamaan, tulihan siellä nähtyä rakas paras kaveri ja vähän muitakin, ja raketit oli hienoja. Ei silti mitään kovin ihmeellistä iltaan kuulunut, perusjutut kaverin kanssa. :D Yöksi tosin jouduin vähän muualle kuin mihin piti.

Mutta mutta... mitäs se 2013 piti sisällään?

Alkuvuodesta rauhallisen uudenvuoden jälkeen annoin periksi äkilliselle koirakuumeelleni ja niimpä kotiini muutti ihka oikea chihuahua. Kassua parempaa koiraa en olisi voinut saadakaan. Kevät meni siinä koira-arkea opetellessa taas. Sekä unettomuudesta kärsiessä. Maaliskuussa kovasti Afrikka-kuumekin iski, että pitäisihän sinne joskus päästä. Suunnitelmia oli kevään korvilla kaikenlaisia, mikä ei ole tietenkään mitään uutta, ja seurakunnan illoissakin tuli käytyä. Erään ihmisen kanssa kuitenkin meni asiat solmuun, ja yhden kanssa yritin rakentaa jotakin ihmeen kaukosuhdetta, mutta mistään sitten (onneksi) mitään tullut. Kesän olin sitten semmosissa töissä että tuli vahdittua erästä tinttarellaa. Ihan mukavaa se oli yleensä, vaikka joskus oli vähän tuskaa herätä niin aikasin kun piti olla töissä jo melkein aamuyöstä. Kaukosuhteita piti olla vielä kesällä siinä toinenkin, ennenkuin tajusin että jos mä jonkun ihmisen haluan niin kyllä se saa olla ainakin samassa maassa. Heinääkuussa tuli käytyä ensimmäisen kerran Korkeasaaressa, olipa sekin reissu. Ei ihan nappiin mennyt mutta tulihan siellä elukoita nähtyä ja mukavia kuvia jäi muistoiksi. Elokuussa sitten tuumittiin vissiin että Suomessa ei ole tarpeeksi lämmin ja lähdettiin viikon hikoilureissulle Turkin Alanyaan. Se oli ikimuistoinen reissu maisemineen, luonnon tuoksuineen, kulttuureineen, kalajalkahoitoineen ja DELFIINIUINTEINEEN. <3 Ja 10 ja puoli vuotta Porissa riitti minulle, muutto Turkuun tuli eteen elokuun lopussa. Syyskuusta asti koko loppuvuosi olikin sitten kaiken uuden ihmettelemistä, varsinkin ihmisten. Uudet tuttavuudet aiheuttelivat sydänsuruja, mutta niin se elämä vaan on alkanut tässä pienessä talosessani Turun Nummessa. Vauhti oli liiallista välillä, kun uusi kaupunki toi eteen niin paljon kaikenlaista, mutta ihan loppuvuodesta onneksi jo vähän rauhoittui, joulu ja uusivuosikin rauhallisesti.

Olisikohan sitä kaikkea tätäkään uskonut vuonna 2012? Eipä muuta kuin innolla odottelemaan alkaneena vuotena asioita, joita en olisi uskonut vielä viime vuonna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.