IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oloja ja olojaPerjantai 08.09.2023 20:14

Jos nyt taas kirjottelis tänne jotain.

Päiväkodissa olen nyt ollut töissä henk koht avustajana muutaman viikon ja kai tuo ihan hyvin on mennyt. Viime kirjotuksen jälkeen tapahtui myös pohjoisen reissu. Siitähän olisi voinut sillon kirjotella ihan sivukaupalla mutta joo. Huutokauppakeisaria käytiin kattomassa, iskän velipuolta Paltamossa, sitten yövyttiin pari yötä Rovaniemellä. Matkan varrella oli paljon sadetta, aurinkoakin, monta pientä paikkakuntaa, hienoja maisemia, poroja ja loputtomalta tuntuvaa ajoa.

No sen reissun jälkeen sitten aika pian meninkin tuonne töihin. Siellä ne päivät on menneet vaikka ei ne kovin pitkiä ole, pääsen pois jo varttia vaille kaksi.

Tänään kävin lääkärissä joka sanoi että kaikki on muuten ihan kunnossa, paitsi maksa-arvot. Pitää kuulemma syödä vähemmän rasvaa. No, minäpäs meninkin heti kauppaan ja hain vähärasvaisempia eväitä. Kai se tästä, painokin putoaa.

Ostin vihdoinkin myös itselleni rannekellon tänään. Töissä kun ei viitti kännykkää kantaa taskussa.

Ollaan tässä molemmat flunssassa, minä ja mieheni. En tiedä mistä sen itse sain, tuolta mieheltä joka sai sen ensin omasta työpaikastaan vai omasta työpaikastani jossa lapset on köhäsiä ja nenut vuotaa.

Nyt yritän tässä vetää c-vitamiinia ja mies lähti vielä ostoksille ja pyysin sitä tuomaan lisää strepsilssejä. Onneksi on myös finrexin, kaikki keinot käyttöön. Onneksi saa nyt levätä kun on viikonloppu.

Semmosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.