IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Minä ja kevätTiistai 05.03.2024 20:12

Taas on jonkun aikaa kulunut siitä kun viimeksi tänne kirjoittelin kuulumisia. Onhan tässä taas kerinnyt jotain tapahtumaankin. Se nyt ensimmäisenä mainittakoon että mieheni isä kuoli, joten hautajaiset on tiedossa.

Töissä olen jaksanut ihan ok, vaikka olihan siellä tänäänkin aikamoista. Päivät on erilaisia mutta siihen on tottunut että kaikenlaista voi olla.

Ehkä eniten olen kuitenkin odottanut nyt tätä kevään edistymistä, mikä on ollut kyllä tuskallisen hidasta. Tänään oli ensimmäisen kerran huimat viisi astetta lämmintä kun aurinko paistoi siniseltä taivaalta viikon harmauden jälkeen, ja kadut alkoi kunnolla sulamaan ja kuivumaan. Mitä ihanuutta.

Olo ei toisaalta ole ollut aina kovin kehuttava, en tiedä mikä minut perii jollen nyt oikeesti saa ruokavaliotani hillittyä ja kunnon liikuntaa alotettua. Onneksi kohta pääsee pyöräilemään työmatkat, ei luulisi menevän montaa viikkoa. Silmissäkin on jotain outoa, pitää tarkistuttaa silmänpaineet ja laittaa ainakin kosteuttavia silmätippoja.

Mitäs muuta tässä kertoisi... mun viimeisintä biisiä odotan edelleen, mutta kaipa tuo sieltä tulee. Ruksin myös päiviä siihen kun pääsee mökille. Juhannusviikolla. Onhan tuohon vielä muutama päivä. Hehe.

Tämmösiä nyt tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.