IRC-Galleria

Temetheus

Temetheus

Vihdoin otan itsestänikin selvää!

Ku linnut laulaa ja tulee hyvä mieli.Maanantai 26.01.2009 14:32

Ahisti äsken sikana, alkoi oikeen pyörryttää.. mut musiikkiin eläytyminen, pieni makoilu sängyllä ja hengittäminen jeesaa ihan vitusti ja tulee hyvä olo. :) ja hitto että innostuin eilen piirtelee kunnolla ku ostin vihdoin ne tussit ja säin väsättyy kivan (ensimmäisen) piissini (ennen vaan tussaillut Gremlinii ympäri mestoi) ja nyt vaan tahtoo piirtää!

Tästä tää lähtee.. kuukauden takaisen dokausputken jälkeen oon saanut henkistymistä muutamien asioiden suhteen ja oon koko ajan oppinut lääkitsemään itseäni paremmin, luonnollisin keinoin (urheilu, jooga, hengittäminen, musa, valeriaana, natsaavat yrttiteet jne.) :) vielä 5HTP-kuurin aattelin aloittaa, huomen lähen sitä ostaa ennen joogasessioita rikhardinkadulla.

Kaljan kittaaminen loppuu kokonaan. Toisaalta jos joskus tulee juotua jonkin verran, en ala soimaa itseäni. Ja tukee saa frendeiltä hyvin ku ilmotan niille et nyt pitää tulla stoppia. :) Ei mennyt viime vkl yhtään tippaa. Ens viikonlopullekin on onneks päräyttävät meininkit ilman bissee. Tanssia keikalla (jos pääsy natsaa, pitäis kaiketi) ja sunnuntaina uudelle talolle kattoon videoita Venäjän ruohonjuuritason aktivismista.

Vaikka oon nyt pari viikkoa syönyt n. joka toinen päivä opamoxin, se on mun mielestä ihan hyvä, koska toi lääke on mulle tosi tarpeeseen ja se auttaa mua keskittämään ajatuksia positiiviseen ja asioihin, joita pitää tehdä ja joita mä tarvitsen (sinänsä hassua et ryykeli toimii noin, mut ehkä just siks et se on todellakin tarpeeseen). Sen lopetan seinään sit kun oon saanut vielä paremmin alulle näitä positiivisia juttuja, muutosta eteenpäin. Pienin askelin. Onneks saan vaan positiivisia viboja kaikesta muutoksesta ja uusista elämäntavoista ja tavotteista ja lähenevästä räppiuran alkamisesta ja laulamisesta jne. vaikka edelleen kalvaa kiemuraiset kelat, jotka yrittää viedä mua pois hetkestä kuvittelemaan jotain kauhuskenaarioita, mut terapiassa ollaan käsitelty niitäkin hyvin ja niidenkin suhteen on tullut positiivista muutosta. mut kun joogailuni alkaa tuottaa konkreettisempaa tulosta niin alan käsitellä omassa meditaatioharjoituksessani jota olen suunnittelut kaikkia epäkohtia itsessäni, joita olis syytä parantaa ja ennen kaikkea SUHTAUTUMISTA niihin. :) piis & luv foor everibadi.

Ja pitäis yhden ihmisen kanssa keskustella yhdestä asiasta kun tulee hyvä hetki.. toivottavasti hän on samaa mieltä kuin minä, sillä se helpottais ihan sikana varmasti molempien elämää ja sosiaalista suhdetta.

Jou!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.