IRC-Galleria

TheBaseballs

TheBaseballs

The Baseballs profiili on Warner Music Finlandin ylläpitämä
Valtavaan suosioon nousseen The Baseballsin Suomen-kiertueeseen saatiin sovitetuksi vielä yksi lisäkonsertti. Yhtyeen jo aiemmin vahvistetut konsertit Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella varattiin loppuun muutamassa minuutissa. Lisäkonsertti järjestetään Tavastia-klubilla, Helsingissä maanantaina 22. maaliskuuta ja se on ikärajaton. Lipunmyynti alkaa Tiketissä maanantaina 21.12. Kovan kysynnän takia konsertille on asetettu lippurajoitus: kaksi lippua/asiakas.The Baseballsin debyyttialbumi ”Strike!” on reilussa kahdessa kuukaudessa myynyt Suomessa yli 72000 kappaletta eli enemmän kuin mikään muu albumi tänä vuonna. Levy on dominoinut Suomen albumilistaa viimeiset seitsemän viikkoa, samalla kun yhtyeen ensimmäinen singlelohkaisu ”Umbrella” on pysytellyt single- ja radiosoittolistan ykkösenä.

Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.
THE BASEBALLSIN SUOMEN KEIKAT:
22.03. Tavastia, Helsinki – LISÄKONSERTTI, konsertti alkaa poikkeuksellisesti jo klo 20.00
23.03. Tavastia, Helsinki – Lisäkonsertti - LOPPUUNVARATTU
24.03. Pakkahuone, Tampere – LOPPUUNVARATTU
25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki – LOPPUUNVARATTU
26.03. Tavastia, Helsinki – LOPPUUNVARATTU


Liput 27 euroa + mahdolliset toimituskulut. Lipunmyynti alkaa maanantaina 21.12. klo 9.00. Lippurajoitus: kaksi lippua/asiakas. Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1,50 euroa/min+pvm) tai www.tiketti.fiLisäkonsertti on ikärajaton, K-18 anniskelualue on rajattu erikseen.www.baseballs.fi tai www.thebaseballs.com

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.