IRC-Galleria

TheBaseballs

TheBaseballs

The Baseballs profiili on Warner Music Finlandin ylläpitämä

Blogi

- Vanhemmat »

The Baseballs Suomen kiertueelle maaliskuussaKeskiviikko 18.11.2009 14:03

Huikeaan menestykseen Suomessa noussut The Baseballs saapuu ensimmäiselle kiertueelleen maahamme maaliskuussa 2010. Kiertueen aikana yhtye esiintyy Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä.
The Baseballsin debyyttilevy, Strike!, sisältää riemastuttavia 50’s –henkeen tehtyjä versioita kaikkien tuntemista pop- ja rock-hiteistä. Ensimmäinen single, Umbrella (Rihanna) on valloittanut maamme radiot ja on tällä hetkellä Suomen soitetuin kappale. Muita levyltä löytyviä hittejä ovet mm. Hot’n’Cold (Katy Perry), Bleeding Love (Leona Lewis) ja The Look (Roxette).
Bändin suosiosta kertovat mm. ykkössijat Suomen virallisella listalla (albumi ja single), Itunes:ssa (albumi ja single) ja Latauslistalla (single). Torstaina 19.11. The Baseballs nousee ensimmäistä kertaa lavalle Helsingissä, liput tähän tilaisuuteen myytiin loppuun vain muutamassa minuutissa.
Saksalainen The Baseballs kuuluu tällä hetkellä kotimaansa suosituimpiin yhtyeisiin. Tulevat Suomen keikat ovat osa alkuvuoden 2010 kiertuetta, jonka myötä bändi kiertää kotimaansa lisäksi mm Sveitsissä ja Itävallassa.
Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.
KEIKAT:

24.03. Pakkahuone, Tampere / Liput Lippupalvelusta (S/K-18)

25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki / Liput Lippupalvelusta (S/K-18)

26.03. Tavastia, Helsinki / Liput Tiketistä (K-18)

Liput 27 euroa + mahdolliset toimituskulut. Lipunmyynti alkaa maanantaina 23.11. klo 9.00.
Lippupalvelun puhelinpalvelu 0600-10800 (1,83€/min+pvm) tai www.lippupalvelu.fi
Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) tai http://www.tiketti.fi

Saksasta kotoisin oleva rockabilly-yhtye The Baseballs jatkaa jo toista viikkoa Suomen virallisen albumi- ja singlelistan ykkösenä. Yhtyeen debyyttialbumia ”Strike!” on myyty jo yli 19.000 kappaletta, platinarajan lähestyessä kovaa vauhtia. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu ”Umbrella” puolestaan jatkaa valloitustaan radiosoittolistoilla ja on singlelistan lisäksi kärkisijalla myös Latauslistalla.The Baseballs saapuu Suomeen ensi viikolla. Keskiviikkona 18.11 nämä fiftarihurmurit esiintyvät Maria! –ohjelmassa ja heittävät seuraavana päivänä keikan loppuunmyydyssä On The Rocks –ravintolassa Helsingissä. Keikan liput myytiin loppuun viidessä minuutissa!Diggerin, Samin ja Bastin muodostaman The Baseballs-trion svengaavalle uutuuslevylle ovat päätyneet Rihannan "Umbrella"-hitin lisäksi mm. Katy Perryn "Hot´n´Cold", Robbie Williamsin "Angels", Beyoncén “Crazy In Love”, Pussycat Dollsin “Don´t Cha” ja Roxetten ”The Look”.

The Baseballsin ”Umbrella” –video on kerännyt Youtube-sivustolla jo yli kolme miljonaa katselukertaa.http://www.thebaseballs.com
- Vanhemmat »