IRC-Galleria

Timpska

Timpska

On ihminen ihmiselle.

LennätyspäiväSunnuntai 25.05.2008 17:17

Ahmosuon lentokenttä, Pikkarala. Kemistä asti saapui harrastajia koelentämään ja muuten vain lennättelemään RC-lennokkeja. Minun osalleni lankesi kunnia toimia uuden suurehkon mallikoneen koelentäjänä. Kyseinen kunnia lankesi minulle koskapa olin koelentänyt kaikki saman harrastajan 4 aikaisempaa lennokkia. Joten luonnollinen jatkumo oli sitten päästä hieman isomman koneen puikkoihin. Koelentohan sujui hyvin, kuten kaikki aikaisemmatkin, ja koneen omistaja oli erittäin tyytyväinen koskapa hänen silmäteränsä pelasi hienosti. Päivä eteni muutenkin aika mukavasti, sillä saman päivän aikana opetin oppilasta opetuskaapelin välityksellä, kolmen 12 minuuttisen lennon ajan. Samaan päivään mahtui osaltani seuraavien lennkkien lennätys; Arttech Edge540,JP Bristol Scout, Bf109 aircombat, Fw190 aircombat, GWS Spitfire, BlueStick ja Edge540 (180cm, bensamoottori). Joten voisin pitää päivää aika antoisana.
Lisäksi jäin n. puoleen yöhön asti viettämään vieraiden kanssa iltaa, jonka jälkeen poistuin kotiin päin, 1/2 oluen juotuani. Voisin pitää tätä aika kohtuullisena sosiaalisen juomisen määränä;)
Niin, ja pienenä yksityiskohtana oli illassa se että oli paikalla vähän niin kuin väkisin järjestetty sinkku-naishenkilö, erään vieraamme vaimon ystävä. Toki, tyylilleni uskollisena totesin että; Ei ole ollut tapana, enää nykyisin, sotkea harrastuksiin naisihmisiä... Kun siitä ei yleensä seuraa mitään
hyvää, ainakaan pitemmän päälle. Kuten kokemus on opettanut. Noh, ja tämän kommentin heitin kaikkien kuullen, ja aivan asiallisesti. Ja vinoiluihin siitä ettei mitään saada aikaan, vaikka naisia järjestetään tarjottimelle vastasin; Eipä näitä ole tähän asti tarvinnut iskemällä iskeä. Toki ei siinä tyttösessä mitään vikaa ollut, nätti ja iloinen ihminen, kait? Minä olen tällainen vähän rauhallisempi, ja henkisesti kuohittu kaveri, joten se siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.