IRC-Galleria

Amerikassa...Torstai 09.02.2012 07:35

Jahas. Nyt onkin aika pitkä aika kulunu siittä, kun viimeksi oon tänne kirjotellu. Pitää taas alkaa käyttään tehokkaammin tätäkin somea.

Nyt olen tällä hetkellä vaihdossa Yhdysvalloissa, Michiganin osavaltiossa, Hancockin kaupungissa. Opiskelen yrittäjyyttä ja jotamista täällä Finlandia Universityssä.

Talvi täälläkin on, kuten Suomessa, mutta paljon leudompana onneksi. Opiskelurytmiin on alettu tottua ja opiskelu sujuu. Mitään opiskelijakulttuuria täällä ei ole niin kuin Suomessa. Urheilu on täällä pääroolissa kaikessa. Kukaan ei tunnu osaavan juhlia kunnolla. Keskiviikkobileitä ei tunneta ja kova meininki tarkoittaa maksimissaan 6 pulloo keppanaa. Aika säälittävää... Oon yrittäny näyttää niille mallia vähä kuinka Suomessa vedetään :)

Oon nyt ollu 4 viikkoa täällä ja vielä pitäs Vappuun asti olla. Välillä pitäs kyllä päästä vähän maatakin kiertään, saa nähdä mitä siittä tulee kevättauolla.

Opetuksen taso on huomattavasti matalemmalla, kuin Suomessa ja yleistiedot opiskelijoilla ovat todella huonot. Yliopistossa on jopa 18-vuotiaita, kun täällä valmistutaan vuotta ennenpää ylioppilaiksi, eikä armeijaa tarvitse käydä ollenkaan, joten opiskelijat ovat suhteessa paljon nuorempia kuin Suomessa. Saa nähdä nyt mitä täältä saa irti ja minkämoista Suomi-kuvaa näille voisi välittää...

Kuvia voisin tännekkin laittaa Yhdysvalloista ja muista edellisistä reissuista...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.