IRC-Galleria

HaasteTorstai 02.02.2006 02:04

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni.
Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman
perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa).
Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa
haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) Olen hidas lähtemään yhtään mihinkään, koska aina tuntuu että jokin tärkeä jää mukanta. Tämän takia kannan aina liikaa tavaraa mukanani. Kaiken lisäksi kannan liikaa tavaraa taskuissani.

2) Minä toistan itseäni, kerron samat jutut uudelleen ja uudelleen.

3) Minua häiritsee suunnattomasti jos joku on asetellut äänentoiston epäsymmetrisesti tai etenkii jos se on jonkuin kuvaruudun yhteydessä, mutta silti epäsymmetrisesti. Jos sisustan omaa kämppää tjms, niin äänentoiston pitää olla symmetrisesti television/tietokoneen ruudun katselukohdan ympärillä. Muuten repeän. ARGH.

4) Haluan päteä aina, kaikille ja kaikkialla. Jos minulla on jostain puheenaiheena olevasta asiasta minkäännäköistä tietämystä, niin minulla on pakonomainen tapa saada kertoa ne muille.

5) Minä toistan itseäni, kerron samat jutut uudelleen ja uudelleen.

hmm.. tuo olikii jo kerran.. ..eli korjataas
5) Minä teen just nyt, tai kaukana tulevaisuudessa. Välimuotoa ei ole. En voi ajastaa tekemisiäni kahden päivän päähän, ne jäävät kuitenkin tekemättä. Sitten kun jotain ryhdyn tekemään, niin siinä saattaa männä yönkin ylitse helposti.

Haastan:

Dici
BadBoy
Pulzar
Timbe2
Takmo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.